HTML въпрос за wordpress

lipa

New member
Мисси дали може да се вкара страница или статия в wordpress има следния html код?

HTML:
 <frameset>
<frame src="site.com">
</frameset>

Как може да стане това? Защото при мене нещо не става...

Re: HTML въпрос за wordpress

Не става, защото тези тагове не се използват така, отделно отдавна не съществуват. Също може би има някакви филтри в самата система.

Пробвай така:

Код:
<iframe src="site.com"></iframe>

За: HTML въпрос за wordpress

За: HTML въпрос за wordpress

Така сава, но мога да открия съдържанието само на собственият си сайт другите не искат да се отворят, аз обаче искам да ползвам съдържанието на друг сайт. Т. е. да се отваря регистрационната ыорма на другия сайт.

Re: За: HTML въпрос за wordpress

Re: За: HTML въпрос за wordpress

Така сава, но мога да открия съдържанието само на собственият си сайт другите не искат да се отворят, аз обаче искам да ползвам съдържанието на друг сайт. Т. е. да се отваря регистрационната ыорма на другия сайт.

Не би трябвало да имаш проблеми да заредиш съдържание във iframe от който и да е сайт. Всички widgets на социални мрежи работят на този принцип. Още един работещ пример - бутонът за споделяне spodelime.com

За: Re: За: HTML въпрос за wordpress

За: Re: За: HTML въпрос за wordpress

Бутонът "сподели ме" го ползвам и съм доволен. Работи добре и безотказно ! Въпреки че ми изглежда малко семпъл. Но тега, който ми даде работи на моята wordpress тема "iTheme2"

Back
Горе