SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

it.linkovete.com - IT Social Bookmarks

ник

Спасителен чук
Здравейте,

Това не е нещо дето съм правил като дизайн, или пък, че съм налисал тази система сам, ама ще се възползвам от опцията да анонсирам. :lol:

Направих /инсталирах/ сайт it.linkovete.com, който има за цел да събира и публикува интересни статии в областта на IT.
За разлика от другите подобни сайтове в България, които публикуват всичко за всички, при нас ще публикуваме само за IT.
Определено очаквам мнения, но по-скоро за "услугата" отколкото за дизайн или финкционалност на сайта.

Мерси.
Ник
 
Сори за късния пост.
Ми кво да се прави, то не може да се угодин на всички :) Ето Rumi иска да е по-къс, на други им е тамън, ако го направя width:400px някой ще каже, че трябвало да скролва много надолу.

Шегата на страна - това е готова тема (темплейт) с малко доработки и страничката не претендира за уникалност и креативност от страна на изпълнение - гледал съм да е с валиден маркъп и да постваме достатъчно интересно съдържание /поне според нас/.

Колкото до системата за социален букмаркинг т.н. Плигг - просто ви е бедна представата за какъв боклук иде реч - ако решиш да си правиш Search Engine френдли УрЛ-та това посмърно няма да го разбере както подобава. Прекрасен пример е link4e.com /ето и реклама на конкуренцията правя/ на който категорията развлечения никога не може да се избере/ ;) е аз поне такива очевадни проблеми съм се опитал да поправя, но незнам. за едното гласуване на линковете и едното импортване тази система се превъзнася, а подобно нещо може да се свърши с едно форумче или едно блогче :)

Ха със здраве
 
Не станаха ли много вече тея сайтове, дори манията с торент сайтовете беше по-слаба. Много гаден скрол се появява на 1024x768 аз затварям веднага като видя такъв сайт.
 
@ник сложи max-width:900px вместо 1200

Повярвай няма такъв стандарт и шаблона ти е направен така.
 
Re: it.linkovete.com - IT Social Bookmarks

Не съм писал от доста време във форума, ама го следя ;)

Пуснал съм една секцийка "Приятели" в it.linkovete.com, и ако някой желае може да обменим връзки - всичко е на свободна воля. Сайта е с PR4.
Ето страничка с допълнителна информация
http://it.linkovete.com/friends.php
 
Re: it.linkovete.com - IT Social Bookmarks

Прав си, бях го направил така, защото с този дизайн се скапваха допълнителните кутийки, обаче, сега като не се ползват трябва да я намаля тази височина. Мерси за хинт-а
 
Re: it.linkovete.com - IT Social Bookmarks

Не станаха ли много вече тея сайтове, дори манията с торент сайтовете беше по-слаба. Много гаден скрол се появява на 1024x768 аз затварям веднага като видя такъв сайт.

Въпреки че са минали 4-5 месеца от написването на това мнение, не съм съгласен, че социалните мрежи са много. Колко са всъщност? Свежо,дао и пинг, като последната има много слаб трафик :confused:
 

Горе