SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Jivota.info - всеки живот, добре преживян, е дълъг живот

heisenberg

New member
Здравейте, хора.

Преди месец стартирах уеб сайт за статии и ще ви бъда благодарен, ако изкажете препоръки за подобряването му.

Информация за проекта и екипа:

Кои сме ние?

Ние сме четирима млади и ентусиазирани автори, търсещи отговори и поставящи въпроси, с които животът рано или късно ни сблъсква.

Целта на нашия проект е да представим различни гледни точки по проблеми, касаещи всеки един от нас в даден момент. Статиите, които сте или ще прочетете, са създадени въз основа на лични преживявания, любопитни факти, размисли и може би дори емоции, други са съгласувани с популярни мъдрости и поучителни истории.

Те са написани с информативна цел, а някои от тях, надяваме се, ще провокират размисли за собствената ви позиция по дадени въпроси и проблеми.

Идеята ни е да бъдем полезни, като провокираме читателя да отвори своето въображение и съзнание за редица истини, които рано или късно всички откриваме по един или друг начин, както и да изгради собствена преценка за ежедневни ситуации, в които биваме поставени.

За любителите на фентъзито, а и не само, може да прочетете: "Фрея - създаването на една легенда", написана от Галена Стоянова(Gally).

Авторски рисунки

Линк: JIVOTA.INFO - Всеки живот, добре преживян, е дълъг живот
 

Горе