SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Joomla!

superman

New member
Първо да кажа че съм много начинаещ. Та нали свалих си Joomla! защото кадето и да съм чел пише че е лесна за използване и създаване на динамични страници. Та как вобще се пуска това животно ? когато го свалих няма нито еxe нито нищо инсталационо има просто накакви файлове и тва е.

Сори за глупавия въпрос :(
 
Re: Joomla!

:) препоръчвам ви да отидете на малко обучение при хора, които занят.

Сами няма да се справите като гледам какви въпроси задавате.
 
Re: Joomla!

... и инсталирано Fantastico :) ?
 
Re: Joomla!

Здравей и аз съм доста зелен обаче от няколко дена реших да се хвана сериозно да си направя един добър сайт със php-fusion и аз гледах като тебе некви файлове глупости а то взе че се оказа повече от лесно след като прочетох инструкциите. Ето ако се насочиш към пхп-фусион http://php-fusion.cms-bg.org/files/howto_install_php-fusion2.pdf. В момента ми остава да измисля домейн и да го хостна някъде и мисля че до седмица две ще ми е готов.
 
Re: Joomla!

Хора, пише ви още един заблуден, който е решил че ще се занимава със създаване на сайтове и да печели пари от тях.:D Та започнах да уча HTML има ли смисъл да продължавам или да се захвана с нещо по ново.

сорка за малоумните въпроси :(
 

Горе