Kaspersky блокира рекламите на adsense

Re: Kaspersky блокира рекламите на adsense

Потребителите на тоз уникален антивирус явяват ли се с някакъв специфичен HTTP хедър? Защото, ако има начин да се познаят аз бих ги блокирал през .htaccess

Защо да ги пускам само да ми харчат трафик?

Някой да пробва с нещо като това

еми време беше да се поограничат мааалко страниците със един мъъничък надпис "добре дошли" и после грозния синьо-бял стил на "реклами от гугл" навсякъде

За точкаджията - точно това е начина и ако топ 10 антивира го направят това, и набутат опцията за отблокиране дълбоко в настроиките, туку-виж някой веб-мастерали започнали и да работят. Не само да създават кухи страници, пълни с г рекламки.
Пък и изгледа на страниците ще се подобри значително.

Последно редактирано:

Ситуацията с рекламите от гоогле е точно такава, но касперски пак ги блокира. Не ти помага фрейма в тази ситуация. В самия фрейм се показва едно грозно съобщение на касперски че този домейн (гооог синдикатион ....) е блокиран
В случаят се искаше не да се справиш с Касперски, а просто да разбереш за присъствието му. Ако при отварянето на дадена страница се случи това, че страницата във фрейма не се зарежда, то това означава че нещо я спира. Ако успееш да накараш точно тази страница във фрейма да се спира от Касперски (и само от него), то така ще имаш начин за доказване на наличието на Касперски, след което ще откажеш обслужването от сайта (то за това се говореше).
Иначе в хедъра, колкото и да е видим, то Касперски не би остави следи!

Заради това аз си карам с Norton...Преди година бях с Касперски но ми писна пстоянно да все за нещо да бъркам в контролният му панел...

Може да ви прозвучи еретично, но M$ Security Essentials ми допадна. В сравниние с всичкия друг блоутуеър е по лека и културна. Че и за без пари с легалните уиндоуси.

Инсталирате си kasperskey почвате да отваряте ваши страници и гледате какво се случва от другата страна. Процента вероятност потребителите на kasperskey да се отличават от другите е голям. Мен awast-a редовно ми избива нервичките като тръгне да редиректва 25 порт към некво си собствено прокси и smtp оторизацията се прецаква напълно.

Back
Горе