SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

kavarnaproperty.com

cholich

New member
Здравейте,
пускам тази тема за да си кажете мнението за моето творение. Това все още е само експеримент. Надявам се с малко помощ да го довърша в скоро време. Нямам амбиции да съм дизайнер, това ми е вторият опит. Ще се раздвам на всякаква градивна критика и похвали :)
 
Re: kavarnaproperty.com

Не е лош сайта

Съвета ми е да сложите още текст. За апартаментите, за вилата, за района ....

Ще имате повече късмет в ранкването по търсачките
 
Re: kavarnaproperty.com

Здрасти,
има да редактирам още българският текст, този в описанието нещо не ми харесва. Също трябва да добавя и малко Английски текст. Оправих си връзките между страниците. Сега обмислям да добавя избор на език на всяка страница, а не само на главната.... какво е вашето мнение по въпроса? Сега ще го пусна на валидатор да видим какво ще стане???
 
Re: kavarnaproperty.com

според мен мини на един WP,
така не си въобще SEO friendly, title ти е еднакъв навсякъде, и започни с линкове че сайта ти даже не е индексиран ...
 
Re: kavarnaproperty.com

Ок, какво е WP? Линковете, тепърва предстои да мисля къде да си регистрирам сайта за линкове. За тайтъла ще го оправя, но ми е по-важно да приключа с текста и мета таговете, че малко липсват. Моля ако забележите проблем по връзки, менюта или каквото и да е по сайта да ме скъсате от критика, само така ще се науча :) а за втори опит с веб дизайн и програмиране как е?
 
Re: kavarnaproperty.com

WP е wordpress:)

PS:Мен ми харесва сайта сложи още инфо и ще стане.Имам само една забележка махни тоя син текст има го на няколко страници смени го с сив или черен и да еднакъв за целия сайт:)
 
Последно редактирано:
Re: kavarnaproperty.com

Здравейте отново,
явно не е за мен работа да се справя сам. Бих искал да помоля, който има желание да ми даде платена консултация за реклама или да ми предложи услугите се за да раздвижа малко сайта да ми пише на лично съобщение или на е-мейл: z_zafirov@yahoo.com. Тези дни нямах време да оправя сайта, но в Неделя ще оправя цвета на текста, ще редактирам малко информацията за Каварна и България. А да не забравя, ще пусна тема и в пазар - търся накой да ме адд-не в подходящи директории, за цената на лично съобщение или е-мейл; ще отговоря на всеки свързал се с мен.

ПП Казвам се Здравко и това ми е първият проект, в който участвам, ще ми е приятно да се запозная с накои от Вас.
 
Re: kavarnaproperty.com

Ето ти една темичка за бг директории ако не те мързи да си адднеш сайта да спестиш някой лев Цък :)
 
Re: kavarnaproperty.com

Здравейте отново,
имам следният проблем..... сложих си уеб брояч на страницата и си преглеждам статистиката всеки ден, но броячът ми отчита повече уникални посещения отколкото импресии. Как трябва да тълкувам това, възможно ли е въобще??? Много моля за малко разяснение.
 
Re: kavarnaproperty.com

зависи от брояча, и какво значи "как да тълкувам"

кое не ти е ясно?
 
Re: kavarnaproperty.com

ми аз погледнах брояча, и мисля че всичко е ОК.
Междудругото гледах тая къщичка в подписа ти, а отдавна ми се ходи в Родопите, ти от там ли си ? Има ли цени само за една стая ? Пиши ако искаш на ЛС
 
Re: kavarnaproperty.com

зависи от брояча, и какво значи "как да тълкувам"

кое не ти е ясно?

Ами брояча е най-отдолу и в дясно на заглавната страница.
Проблема е: аз си мисля, че уникалните посещения са брой уникални посетители, а импресиите са брой презареждане на страниацата и не би трябвало да са по-малко от уникалните посещения. При мен е точни обратното, никъде до сега не бях виждал уникални посещения повече от брой импресии???
 
Re: kavarnaproperty.com

Сайтът е добавен в brefy.com :)
http://www.brefy.com/stats/zdravko/

Да, добавях го тези дни, но не помня къде. Хареса ми подредбата на този сайт и се регистрирах там. Трябва ли да слагам линк към този сайт, както ми излиза един код отдолу на този линк?
 
Re: kavarnaproperty.com

Трябва ли да слагам линк към този сайт, както ми излиза един код отдолу на този линк?

Не е задължително. Ако поставиш линк към сайт - твоя ще се класира по-напред в него. От това получаваш реална връзка на по-предна страница.

А и на главната не е толкова трудно да се излезе ;)
 
Re: kavarnaproperty.com

Вече имам добавен линк към този сайт. Въпрос, в линка от банера кое да сложа - оригинално към заглавната страница на брефи или към гласуване за моят сайт?
 
Re: kavarnaproperty.com

Здарвейте отново,
имам нужда от малко помощ т.е. изяснение - сайта ми се индексираше добре до скоро, но от два дни забелязвам, че главната страница на сайта вече я няма при търсене по тези думи за които преди излизаше на пето - шесто място. Сега излизам пак там, но вътрешни за сайта страници, не и заглавната. Какъв може да е проблема според вас???
 

Горе