Links.bg - безплатен линк каталог

izruda

New member
Здасти.
Накоро попаднах на links.bg - безплатен линк каталог. Можете напълно безплатно да си добавяте линкове в съществуващите категории. Също така можете да създавате свои собствени категории и да им бъдете администратор. Надявам се да ви е полезен.

Re: Links.bg - безплатен линк каталог

Добра идея с лошо изпълнение - в seo.links.bg стоят паркирани домейни като този на Лили Грозева, а едни от най-добрите статии на тематика Seo в бг там не ги приемат.

При експеримента ми преди някакви месеци субмитнах 3 статии - 2 от сеом и 1 моя - редакторите си правят каквото си искат, особено един от тях ... не знам защо не напише: "Лична страница на Ган"

Редакторите трябва да бъдат контролирани за да се изгради добър сайт (пример стартбг), иначе целия сайт лека полека ще пропадне също както за момента seo.links.bg не става за нищо.

Re: Links.bg - безплатен линк каталог

Старт не е ли нофолоу, доколкото знам? В линкс чакам одобрение за един мой сайт, нещо не им е много добра модерацията...

За: Links.bg - безплатен линк каталог

Ами то от нас си зависи бре хора, за да не се приемат коректни сайтове, значи човека-модератор не е коректен! Ние все трябва някой да ни контролира... Мисленето ни е проблема! Аз съм модератор на категория ozeleniavane.links.bg, като получавам имейл за всеки добавен линк и го одобрявам за максимум 24 часа, въпреки че линковете са на конкурентите ми в тази ниша! Каталога е нофолоу, но на модератора му се дава един (или няколко ако поддържаш повече категории) дофолоу линк в категорията, което според мен си е оферта!

И аз във старт.бг чакам да ми одобрят линк вече няколко месеца и го субмитвам отново и отново, но конкуренцията няма милост... Така че от нас зависи...

Няма полза за ресъбмитваш в старт.бг. Линковете там са dofollow, но са с редирект!
Frik, въпрос на желание и време - не всеки от всичките N на брой редактори в старт.бг/линкс.бг са с твоите възможности.

Re: За: Links.bg - безплатен линк каталог

Re: За: Links.bg - безплатен линк каталог

И аз във старт.бг чакам да ми одобрят линк вече няколко месеца и го субмитвам отново и отново, но конкуренцията няма милост... Така че от нас зависи...
Frik, при мен същото🙂. А какво общо има конкуренцията с одобряването в каталога?
Няма полза за ресъбмитваш в старт.бг. Линковете там са dofollow, но са с редирект!

Mlazarov, това с редирект как да си го обясня - водят към едно и също УРЛ ли 🙂?В старт.бг, след като използвах търсачката им, някои сайтове излизат в 10+ категории като всеки линк си води към разично УРЛ. Обърках се🙂

Back
Горе