iradeum Banned 16 Май 2011 #1 Абе някой забелязва ли проблеми в Webmaster tools-a нa Google? Имам доста липсващи сайтове въпреки че линковете реално са там. Сред сайтовете са и wordpress и blogspot блогове, за които преди ми е показвало, че имам. Последно редактирано: 16 Май 2011
Абе някой забелязва ли проблеми в Webmaster tools-a нa Google? Имам доста липсващи сайтове въпреки че линковете реално са там. Сред сайтовете са и wordpress и blogspot блогове, за които преди ми е показвало, че имам.
Атанас Янев New member 16 Май 2011 #2 Re: Links to your site.... От няколко дни е така. А за част от сайтовете ми няма никакви линкове 🙂
iradeum Banned 16 Май 2011 #3 Re: Links to your site.... Атанас Янев каза: От няколко дни е така. А за част от сайтовете ми няма никакви линкове 🙂 Увеличете... А добре, значи правят някакъв ъпдейт, викам да не са ме резнали нещо...
Re: Links to your site.... Атанас Янев каза: От няколко дни е така. А за част от сайтовете ми няма никакви линкове 🙂 Увеличете... А добре, значи правят някакъв ъпдейт, викам да не са ме резнали нещо...