Mалко помощ отностно нов сайт

uni-web

Banned
Здравейте приятели, преди около 5 дни пуснах нов уеб сайт гоогле индексира самият сайт както си е по добава но от тогава до сега няма индексирани вътрешни страници и тази сутрин забелязах че при site:domain.poddomain.net на ком даже и главната е махната от индекса а на бг си я има бота за обхождане на страниците вчера за първи път посети сайта, преди това бе само медиа партнера на адсенса.

Ако някой има някакво предложение моля да го сподели!

Re: Mалко помощ отностно нов сайт

линкове и още време

Предлагам да изчакаш още няколко дни.

И ако може изполвай по-кратки изречения и повече препинателни знаци, че трудно ти следя мисълта. 🙂

sory за което 🙂 ами линковеи имам и в социални мрейи и в каталози вече гледам да не добавям по много на ден значи просто ще трябва да поизчакам още малко време.

Последно редактирано:

А ако и след седмица не ти се намира сайта... може да си го запратил в sandbox-a. С много съдъжание ли го пусна преди да се индексира? Но щом ти го има в bg, значи трябва да се поизчака малко.

Ами той за обяви.
Не в самото начало имаше само 4 обяви в последствие започна да трупа като почнах да го регвам по каталозите, и аз също си мисля че му трябва още малко време но, реших да потърся и друго мнение.
Мерси на всички надявам се да се пооправят нещата в най скоро време иначе ще подавам молба за преразглеждане 🙂

Вече съм учуден една седмица мина, главната я има и на com и на bg, вътрешни няма индексирани.

Ботовете на г. се разхождат по сайта, но само с разходката си остават нещата.

Моля ви приятели, ако някой му дойде нещо на ума нека сподели, че направо луднах вече 🙁 .

Вече съм учуден една седмица мина, главната я има и на com и на bg, вътрешни няма индексирани.

Ботовете на г. се разхождат по сайта, но само с разходката си остават нещата.

Моля ви приятели, ако някой му дойде нещо на ума нека сподели, че направо луднах вече 🙁 .

Ей по-спокойно де. Минала е само седмица. Единственото, което можеш да направиш е да трупаш беклинкове. Надявам се страниците не са с копирано съдържание или нещо, което гугъл не харесва.
Мен ми се е случвало това със сайт в много конкурентна ниша, след време се оправи. Трупай си беклинкове и всичко ще е ок.
Спокойно!

Ами категориите ми са като на други сайтове, но съдаржанието мога ли да проверя всички пуснати обяви по другите сайтове?
Аз лично не съм копирал от никаде съдаржание и обяви ако тези които са добавяли обяви са го правили тогава вече не знам.

Сега гледам и на yahoo бота дойде и той почна да чопли google се спря.

Последно редактирано:

Имай в предвид че google сам си преценява дали да индексира дадена страница или не, не е длъжен като обходи сайта ти да погълне всички страници и да ги индексира. Най-голям шанс да бъдат индексирани са тези с най-много беклинкове (или тези линквани от тези с най-много линкове) и тези с уникално съдържание. Отново ще кажа, единственото, което можеш да направиш е да работиш в тези две насоки (и да чакаш).
Поздрави.

Мерси прателю ще те послушам пак да видим какво ще излезне.

Криво не криво така или иначе вече не виждам какво още повече да направя ще продължавам напред и ще чакам, 🙂 пак дай-боже тези дни google се сети че и аз съществувам.

🙂 така след дълго чакане, и след подаване на молба за преразглеждане днес поизлезнаха няколко индексирани страници.

Това добре значи почват да се оправят нещата, но искам да попитам и вас за една идея. Значи този сайт е субдомейн и имам и друг в който също има обяви, но не съм доблирал обяви от там, въпросът ми е ако го адна на друг субдомейн който е на савсем друга тематика с реални линкове на ранд под всяка една негова страница дали ще помогне или ще навреди на всички?

🙂 така след дълго чакане, и след подаване на молба за преразглеждане днес поизлезнаха няколко индексирани страници.

Това добре значи почват да се оправят нещата, но искам да попитам и вас за една идея. Значи този сайт е субдомейн и имам и друг в който също има обяви, но не съм доблирал обяви от там, въпросът ми е ако го адна на друг субдомейн който е на савсем друга тематика с реални линкове на ранд под всяка една негова страница дали ще помогне или ще навреди на всички?

Аз лично не можах да разбера въпроса 😀
Върти ми се нещо в главата като да показваш обявите с реален линк в друг сайт ама ....

Точно значи идеята ми е да си пусна в другият ми суб домейн обявите ми на всяка страница от него да се вартят на ранд., и затова питах според вас дали ще има смисал или ще пострадат и двата?

Не мисля че е проблем. Просто единия сайт ще ти прехвърля към други Page Rank ако линковет са реални. Ако искаш ги направи nofollow, ако целта е само да са видими от потребителите.

Целата е като цяло тъйкато най-вероятно съм отнесал наказание да се оправя възможно най-бързо но щом мислиш, че няма да навреди то е работа за 5 мин., а този на който мисля да ги сложа е с по pr2 na доста страници.
Ще тествам пак квото това то направо не знам какво да правя повече вече.

Ти се притесняваш за дублиране на съдуржание ли? Аз си мислех че ще има само линкове към обявите, а не самият им текст.
Ако искаш да не ти се вижда от търсачките текста, че и линковете, направи го с iframe.

Да само линкове ще са.

Притеснявам се тъйкато и двата са субдомейни да не се прецака работата и да реши че си правя някви истории да го манипулирам 🙂

То не че няма да е истина де 🙂

По никакъв начин няма да си навредиш на сайта ако от твой друг сайт, било то на същия домейн или друг или субдомейн или както и да е, имаш линк към друг твой сайт. Просто линковете няма да имат някаква голяма тежест ако гугъл знае че и двата сайта са твои.

Вече как точно определя дали са твои и аз не знам точно. Ако са субдомейни на един и същи домейн е доста ясно че са твои и двата. Ако са на един IP адрес пак е ясно. До колкото знам Whois информацията на домейните не се гледа и в Google Analytics май не се гледа. За Webmaster Tools незнам 🙂.

Back
Горе