Market Samurai

w1ck3dgam3

New member
Здравейте 🙂
Колеги, решил съм да си закупя Market Samurai като софтуер за анализ. Какво е вашето мнение за програмата?
Цената не е малка, затова предполагам, че се води като един от добрите софтуери за анализ.
Нека който има опит с нея да сподели впечатленията си. 🙂

p.s. Забравих да споделя, че производителите имат една не малка помощна секция от обучителни видео клипове, която поне на мен ми прави добро впечатление.

Re: Market Samurai

Действително един от най-добрите инструменти за анализ. Ако за пръв път ще пробваш такъв пробвай трафик травис - той е по-лек от самурая и няма доста възможности, но пък е безплатен. След като усвоиш трависа можеш да минеш на по-високо ниво със самурая

м др цената на самурая далеч не е толкова висока - реално той е един от най-евтините инструменти за професионален анализ, точно заради това е и толкова популярен

добър избор като цяло

За: Market Samurai

Този самурай нямаше ли го в трайал версия?
Поне можеш да видиш как стоят нещата и дали ще си доволен от резилтатите

Докато си в триал период има опция да я купиш за $97 вместо за 149

Последно редактирано:

Изтегли триала и тествай. Не знам какъв точно анализ искаш да правиш с нея, затова първо я тествай дали ще отговаря на нуждите ти. Докато си в триал период има опция да я купиш за $97 вместо за 149.
Цената изобщо не е висока. Това е един от малкото добри SEO инструменти за които се плаща само веднъж. Всички други са с платени ъпдейти за някакъв период или дори на месец.

Триала го ползвам от два дена и съм доста доволен от резултатите, които ми показва. До колкото разбрах ползва базата на Majestic SEO и то безплатно. Което също си е голям плюс.

Малко извън темета, какво трябва да означава в Traffic Travis'a -> traffic Potential? При максимално добре оптимизирани ключови думи, които съм заложил, това може да се постигне като трафик?

Back
Горе