SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

mobio.bg

blue77

New member
Бихте ли казали мнението си за mobio.bg. Въпроса ми е насочен към тези, които ги използват от повече време. Имате ли някой промени в отчитането на броя пуснати sms-и напоследък или някакви други подобни проблеми. Много благодаря за всяко мнение по темата.
 
Re: mobio.bg

Имате ли някой промени в отчитането на броя пуснати sms-и напоследък или някакви други подобни проблеми.

Доколкото знам mobio ползват услугите на Тераком, а с тях съм имал проблеми. Просто... определен процент от входящите sms-и просто се губят по трасето. Потребителите се таксуват, а пък съобщенията не пристигат до крайната точка :)
 
Re: mobio.bg

От една седмица мисля, че повече sms -и се губят от преди. Приходите ми са значително по - малко от тези, които се натрупват обикновенно за подобен период, а посещенията на сайтовете ми са повече.
Какво според вас е по - добре да направя.
 
Re: mobio.bg

Здравейте,


можете ли да пишете на office@mobio.bg, като посочите е-мейла на Вашата регистрация, за да да проверим.

Случвало се е да има необработени SMS-и, като най-честата причина е, когато потребител е сгрешил при писането на текста на SMS-а. Но тогава потребителя получава съобщение за грешка и би следвало да се оплаче. Но тези случаи са единични. Тенденциозно намаляване на броя на входящите SMS-и заради технически или някакъв друг проблем по вина на mobio.bg не би следвало да има, но мога да го твърдя със сигурност едва след като проверим. Други подобни оплаквания на този етап нямаме.


PS. Nick: от март месец не ползваме Тераком с изключение за няколко услуги. Това, разбира се, не означава, че не е възможно да има проблем. Но трябва да проверим конкретно за потребителя и сайта.
 
Последно редактирано:

Горе