SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Mp3 Търсачка, кажете си мнението

Cybertack

New member
Здравейте приготвих една търсачка за музикални файлове, но преди да го кача официално някъде искам да го тествам ако имате време бихте ли погледнали тук http://search.yjdesign.net

Кажете си мнението независимо дали е положително или отрицателно и ако имате предложения не ги спестявайте, благодаря предварително на всички.
 
Re: Mp3 Търсачка, кажете си мнението

Kalin4y самият сървър от където намира музиката май не подържа кирилица но ще го видя дали не е от мен.

kuzmanin това да ти кажа честно и аз незнам от какво е няма повече резултати но все пак показва тези редове, понеже е настроено да генерира само редовете незнам какво върши но що го погледна.

Благодаря ви много за помоща
 
Re: Mp3 Търсачка, кажете си мнението

на какъв принцип работи ? Т.е. файловете при теб ли се хостват или имаш един списък със имена и търсачката по него рови ?
 
Re: Mp3 Търсачка, кажете си мнението

На мен ми харесва, но на кирилица ми гърми браузъра :)
 
Re: Mp3 Търсачка, кажете си мнението

dtstyle мисля да оправя кирилицата но ме баннаха от adsense.google.com и настроението ми падна чак до земното ядро, все пак ако мога да преодолея тъгата ще видя какво мога да направя. Благодаря ти за хубавите думи
 

Горе