SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

MSN update?

Цъкам си днеска из rankings и какво да видя - msn явно с ново алго - 3 от 4 сайта, които следя там, са в топ10...

Не че има траф, въпроса е принципен ;)
 
Re: MSN update?

и ние с едно ново топ 10 ама едно старо го няма... Въобще ли нямаш трафик от там ? Аз си спомням преди окло 2 години като имахме топ 10 за 2 големи киурда докарваше по 10 проджаби на месец не че е моного ама не е като да няма трафик... :)
 
Re: MSN update?

Е, зависи си сигурно и от думите - при мен е мъртвило, пък ако ще и на минус 1000 да съм, за разлика от гугъл ;)
 
Re: MSN update?

Live-то вече е "live" изглежда. От около месец машабно им се разместват индексите и бота им е доста активен по моите сайтове. Трафика си е доста слаб определено но резултатите им почват да стават по смислени. Ако вървят така току-виж станали сериозна търсачка. Интересно е също и че резултатите им за български се подобряват и ми се струват по смислени поне от на jabse вече. Като цяло според мен за 1 месец има мащабна промяна там.
 
Re: MSN update?

Analytics дава занижени резултати за MSN/Live ;) особено са стриктни към идентификацията на конкурентите и показват само част от referrals от тях а останалото го показват като директни/неразпознати. Ако имаш алтернативен брояч и се вижда доста ясно тенденцията.
 

Горе