MyLiveSearch най-накрая пускат бета

Greyer

New member
Колко от вас знаят за MyLiveSearch.com? Преди няколко месеца прочетох един пост относно нова търсачка която не е базирана на индекс, както останалите, а ще вади резултатите в реално време. Стана ми интересно и се регистрирах и днес получих мейл че най-накрая ще пускат бета версията. Та въпроса ми е, колко от вас са чули за тая търсачка, биха ли я ползвали и ако успеее на да се наложи на пазара би ли оказала влияние върху СЕОто и ако да - как??

ПП. Надявам се да се получи интересна дискусия :icon_thum

Re: MyLiveSearch най-накрая пускат бета

The MyLiveSearch Beta installs in seconds. Supported browsers are Internet Explorer (6.0 or higher) or Firefox on Windows XP or Windows Vista.

търсачка която изисква от теб да имаш винбоз машина... 😀

все пак, похвално е за всеки, който има смелостта да се пробва на прави нещо ново в обласста на търсещите машини.
technorati и icerocket са добър пример за скорошни гаражни проекти които са много успешни...
бих я тествал но не ми се рестартира в винбоз сега точно. може би по късно....

Звучи интересно... ама ако е в реално време и се наложи... ще има СУПЕР МЕГА МНОГО злоупотреби.
Заради това и според мен google толкова бавят нещата които показват в webmasters tools

Е то бета теста не е пуснат още. Официален старт на теста е 29.08.

@МасТеР - би ли пояснил как мислиш че ще стават тия злоупотреби, че нещо не мога да си го представя ?

замесени ли са трафик и пари - стават злоупотреби 😉

nbsp каза:
замесени ли са трафик и пари - стават злоупотреби 😉

Мдамз

А и дай ми възможност за реал тайм търсене в google и гледай към съм бот 🙂 Както и всеки дето му се занимава. Можеш ли да си видиш промените които правиш колко ти помагат в SERP мисля че може да правиш лудото SEO за дадената търсачка.

Back
Горе