SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

need sense on AdSense

nikoladd

New member
В адсенс имам определена бройка канали и всичките ад-юнити са вързани към някакъв канал, обаче като дам разгъвка по топ канали и сумите тотално се разминават примерно общата сума пари от каналите е 40% от общата сума изкарана(т.е. 60% идват от незнайно къде).

За импресиите ми е пределно ясно защо общата сума на импресиите обикновено е по малка от сумите на импресиите по отделните канали обаче за парите не виждам никакъв "sense" да има разминаване.

Някой да има идея как да разбера откъде идват тези unaccounted приходи?
 
Re: need sense on AdSense

И при мен го има това.

ето я и моята тема http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=1752
да, но твоята е за кликове. едно е да не ти излизат кликове друго пари. то досега много пъти съм го забелязвал по 10-20% разминаване, но 60% ми идват някак вповече ...
 
Re: need sense on AdSense

Мисля, че открих какво става :)

Въпросната "разлика" се начислява след края на деня и изглежда е сумата изкарана от CPM реклами. В моя случай е обяснима да е значителна част от цялото понеже имам доста трафик и не много кликове.
 

Горе