Netfirms , наглост или ???

miraco

New member
Преди една година си купих два домейна от Netfirms за по 1$, Двата домейна бяха купени поотделно на различни акаунти, тъй-като не си изпратих в тридневен срок копие от личната карта да потвърдя че съм аз, те ми закриха акаунта и ми върнаха парите за единият домейн.... И днес получавам имейл че ми изтича домейна и трябва да го подновя 🙂. Интересно ми е след като ми върнаха парите и нямам достъп до акаунта как имам домейн, с другият домейн всичко си е наред. То бива наглост ама чак пък толкова.

Re: Netfirms , наглост или ???

Тия съм ги отписал тотално като домейн регистратор.

Ами и аз май ще хвана да си изтегля домейните от там. Имам вече три при тях ще мигрирам към някой по добър регистратор. Очаквам сега да видя дали от Netfirms ще подновят автоматично този домейн. Ако стане ще пиша на ПейПал да върнат парите. Защото като нямам акаунт няма как да забраня автоматичното подновяване от админ панела😡

Ами и аз май ще хвана да си изтегля домейните от там. Имам вече три при тях ще мигрирам към някой по добър регистратор. Очаквам сега да видя дали от Netfirms ще подновят автоматично този домейн. Ако стане ще пиша на ПейПал да върнат парите. Защото като нямам акаунт няма как да забраня автоматичното подновяване от админ панела😡

Има как - просто махаш споразумението с тях.

Просто прекратяваш автоматичното взимане в PayPal.

Ама пиши им също така, грешки стават навсякъде 🙂

Има как - просто махаш споразумението с тях.

Как да махна споразумението с тях като нямам акаунт при тях.

u-bahn Къде в ПейПал се маха автоматичните вземания от моят ПайПал акаунт / забрана за авто плащания от акаунта.

Отиваш в PayPal, Profile - My preapproved payments

аз дори пробвах да подновя ама не ще
сега пуснах трансфер кам godaddy и да му мислят ако го блокират

При мен домейните на другият акаун ми се подновиха автоматично 😡, голямо прекарване. Но аз съм си виновен че не махнах отметката за авто от акаунта.
Дайте съвет към кой регистратор да си прехвърля домейните.

Namecheap е регистраторът 🙂, имат Live Chat съпорт отговарят на мига, имат лесна навигация в сайта и пълна функционалност, без излишни подвеждащи предложения и т.н.

Абе вие 'що си мислите, че раздават $1 домейните? Като кълвете на евтини въдици, после не се оплаквайте.

Абе вие 'що си мислите, че раздават $1 домейните? Като кълвете на евтини въдици, после не се оплаквайте.

Чакай сега, с другият акаунт и домейните нямам проблем. Проблемът беше че преди една година ми върнаха парите, и закриха акаунта и домейна. Реално аз нямам нищо с този домейн, даже и в WHOIS няма мой данни за този домейн. Защо ще ми пращат писмо че домейна ми изтича и трябва да го подновя.

Така че не кълва на евтини въдици.

Защо ще ми пращат писмо че домейна ми изтича и трябва да го подновя.

Защото са дървари и не са доизкусурили системата си. 🙂

Както ти казаха по-горе провери в PayPal и канселирай там, ако има нещо. Затова винаги е хубаво да имаш буфер м-у кредитната карта и фирмата, която я чарждва. На някои места е почти невъзможно да канселираш услуга.

Писах им и бързо получих отговор. Поне супорт имат добър.
Това е отговорът им:

Hello,

Thank you for contacting Support.

Since the Administrative email address of the domain is listed as your email email address you have received the email. If you are not the owner of the domain, then let it expire.

Thank you!

Sincerely,

Valen Keane
Customer Support

Не знам, дали ще ми повярвате, но вече водя 2-ри чат със съпорта и не мога да си подновя домейна.
1-вият чат беше, за това, че в панела за управление не беше достъпна опцията за плащане.
След 10 мин чакане оправиха нещата.
Платих си през пейпал и какво да видя, датата на изтичане не се е променила.
Помислих, че иска малко време.
След няколко часа влизам, пак същата история.
Пак чат, чакайте 3 мин, чакайте 5 мин и завърши със следното:

Agustin Bates: Thank you for holding.

Agustin Bates: I'm sorry, in order to assist you, I am going to have to ask a member of our team who specializes in this issue to take care of this for you.

Agustin Bates: You will be able to view the activity and the status of the ticket in the Support Console of the account.

Сега ще си пиша с някой по-голям спец
да видим как ще свърши тая история...

Абе направих аз една грешка да регистрирам един типов домейн на друг мой домейн, като мислих веднага да си го прехвърля към акаунта в Namecheap и така да изкяря с една година.

Да ама не, още на следващия ден вече неможех да си влезна в акаунта, неможех да си ресетна и паролата, писах им по имейл, ни вест, ни кост и сега направо ще го чакам да експиряса, хич няма да се занимавам с тях.

Местят се на нов хостинг и сигурно са омазали нещата.

като нищо сега да кешират обновените и да изчезнат от полезрението.
Точно 1 година след 1$ акция да сменят хостинга е повече от съмнително, както и да отговарят светкавично.

Не ме стресирай имам няколко много силни домейна там :/

Последно редактирано:

Back
Горе