SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

NMFA

ilianskim

Senior Member
Ето това трябва да е NotMadeForAdsense :)
ads.gif
 
Re: NMFA

:D добро попадение
 
Re: NMFA

Е това последното за смисъла искам да го видя дали някой ще си го признае :)
Няма как да се провери дори и да го каже, така че подозирам че ще си остане чесане на езици :D
 
Re: NMFA

Някъде в интернет бях попаднал на сравнение на новинарски сайт от преди и от сега
в началото 5% от повърхността е реклама а сега 5% е информация останалото реклами :)
 
Re: NMFA

- за издаване на сайт.

Кога ще се научите, че като намерите нещо, от което някой изкарва пари, трябва да се поучавате. А не да бързате да го топите с единствена цел да се позабавлявате и да съберете малко евтина популярност? Супер ламерска постъпка!
 
Re: NMFA

@ayanev още тогава съм чел твоите неща :)
@nbsp популярност не ми трябва, хайде да се успокоиш малко и ако искаш трий темата или акаунта ми, но не виждам за какво толкова се дразниш. Просто ми стана интересно толкова време след промените и 4 адс блога на една страница и не е баннат домейна. Това че оставих горе домейна да се вижда е моя грешка.
 
Re: NMFA

Това че оставих горе домейна да се вижда е моя грешка.

Именно!

Ако аз намеря твой сайт (или сайт на твои клиенти), който прави нещо рисковано с адсенсе или с оптимизация и го пльосна в публичен форум, чудя се как би реагирал ти?
 
Re: NMFA

Не съм тръгнал да го докладвам братле, нито пък е препоръчително да оставяш клиенти или твои сайтове с 4 блока адс така. Но ок може да изтриеш темата и няма да го объждаме повече.
 

Горе