nofollow links

Re: nofollow links

Ако, някой друг се сеща за high pagerank сайт даващ dofollow или nofollow линк, нека сподели. Ще е полезно за всички 🙂

www.ted.com PR8,
Правиш си профил, дава до 3 реални линка.

и направо реже линка гадинката - вместо да даде в инпута максимум символи

ама карай това бял кахър

сега да видим как се хваща вътрешен хубав ПР (на страницата) с кви пинизи и кви абонаменти и тн 🙄

Ето го моят спамърски профил от аквичоп състезанието, който хвана пр2. Минат е през 70-80 социалки, само това.
www.ted.com/profiles/97162
То темата беше за нофолоу линкс, а ние се разприказвахме за реални такива 🙂

аз виждам несъществуваща страница

Извинявам се, грешката е моя, щото когато писах по-горния пост бях през телефон и не съм копирал правилно адреса 😀

http://www.ted.com/profiles/971621

да приемем че nofollow кометарите могат да станат и follow ако уебмастъра смени настройките на блога. Така че всеки линк има значение, най-малкото ти научаваш нещо докато го правиш а могат и да ти хрумнат разни други неща.

Разбира се, че има смисъл. Говорим за авторитетен сайт, който можеш да използваш и за ORM и за цитати за local search. Помага и за повишаването на разнообразието на линковете към сайта. Все плюсове 😛arty:

Приличен профил в jobs .bg се прави с 2 уникални абзаца текст и цитат с данните ти от google places. Вероятно за 5 минути би могъл да се сътвори. + добавяне по социалки и някой друг web 2.0 сайт за до 5 лева при фрилансър, не е чак така сериозна инвестиция, скубиду 🙂

Miratrade : Online reputation management - Wikipedia, the free encyclopedia . Или казано на български, ако някой започне да плюва, да не види трафик от Google 🙂

Имам "блог" с 3000 уникализирани статии, към него за 2 години има около 12 000 nofollow линка, останалите няма да казвам колко са 🙂 В момента е PR1 и има около 3-7 посещения на ден.
Друг "блог" с около 40 dofollow от PR5 нагоре всичките, е с 600-1000 уникални на ден, PR4. Не говоря за ниши като "горски чай" или "хотел до Ягодинската пещера", а за конкуреция от порядъка на 30-100 000 000.
Там вторият "блог" е в ТОП10 по 6 от ключовите словосъчетания.
Според мен ауторитито на сайта има значение за СЕРП-а, а nofollow/dofollow за PR.

И втория блог ли е с "уникализирано" съдържание ? 😕

За: nofollow links

За: nofollow links

Лично мое мнение: линковете с основната ключова дума да са 90% dofollow и 10% nofllow. Останалите странични, по които искате да се класирате добре да са 60% на 40% в полза на dofollow. Така ще се получи едно равновесие според мен.

И втория блог ли е с "уникализирано" съдържание ? 😕
Прав си, на вторият "блог" статиите са 100% уникални!

Back
Горе