Opera 10.10

n00p

New member
Някой тества ли новата Opera 10.10? От години ползвам Firefox, а сега и Chrome, но мога да кажа, че съм изключително впечатлен от скоростта и built-in функциите.

Re: Opera 10.10

Аз съм с Opera 10.10 и съм страшно доволен. А скоростта видимо се усеща сравнена с FireFox.

с опера съм от 2000 година. винаги е била за мен най-доброто правено при браузерите....

... като изключим калпавата имплементация на JS в предните версии (за последната нямам опит). Иначе операта единствено хрома успя да я стигне по бързина.

Пробвах операта и мога смело да кажа че е най-бързия броузер и нямам никакви проблеми с флаша от vbox или youtube даже и цветовете са по ярки и по хубави

Ползвам Опера от версия 3 насам.

Беше най бързия браузър наистина. Проблема беше, че изпуснаха някои важни моменти, като wysiwyg редактор например. Иначе е доста адекватен браузър. Малко прекалавят с някои странни неща в интерфейса, а и вградения мейл клиент е странен. Към момента опера харчи повече памет за същите отворени страници спрямо ФФ(преди лийковете на ФФ да вземат надмощие разбира се), което е проблем ако отваряш доста неща и не е точно бърза при по голямо натоварване.

Иначе го бях сложил браузър по подразбиране на нетбука си и движеше перфектно. Мобилния им браузър също е много як.

Иначе са вкарали някви тъмбнейли в табовете последно май само. То и преди си имаше peek като на аеро така или иначе. Много от браузърските нововъведения с които вече са свикнали всички са въведени от опера 😉

Back
Горе