Opera 11 вече с extensions

azsym

New member
Най-добрия браузер вече има extensions. Не съм сигурен че това е добре. Новата версия малко би се бави. Ще видим.

Re: Opera 11 вече с extensions

Най-добрия браузер
Ползвам го от версия 3, но от бая време не е точно на върха по използваемост. Скоростта също е много зле като отвориш 50-60 таба. Това с разширенията е добре стига да изнесат поне част от боклуците си по такива. Не ми е необходим мейл клиент в браузъра например. Като гледам обаче май ще са доста ограничени тези разширения.

Последно редактирано:

Най-добрия браузер

Съгласен! И за мен това е най-добрият браузър. В 11-та версия не ми харесва това, че скриват параметрите на адресите, но от настройките се оправя.

Статистиките не говорят така 🙂

кои статистики гледаш и как говорят?
Аз също не съм 100% сигурен че искам аддони.
За мен е най-добрия.

За мен е най-добрия.
Напълно съм съгласен, при това забелязах подобрение в работата. Например 10.63 малки замръзваше при затваряне на табове и се чудеше секунда-две, докато сега това вече го няма.
Имаше също проблеми при кликане на линк, сега като че са оправени и те, но все още не съм сигурен - ползвам я от 10 минути.

Най-добрия браузер вече има extensions. Не съм сигурен че това е добре. Новата версия малко би се бави. Ще видим.

Абсолютно най-добрия и за мен! Лисицата трябва да се занимавам да го модвам 3-4 часа докато го докарам до вградените функции на Операта.

Който не знае как да го използва вече е друг въпрос 🙂

Не е съвършен за мен, защото му липсват няколко extensions които използвам често, ако вземат да ги добавят ще изтрия файърфокс завинаги.

Само аз ли съм фен на Chrome? Единственото нещо, което ми харесва в Opera е дизайна и 🙂
Освен дизайна има куп други неоценими удобства. Например записките - подготвям си материала за новините, проверявам за грешки, оправям си всичко, отварям сайта и с два клика публикацията е готова. Впрочем да отбележа, че има вградена проверка на правописа на куп езици.

На мен лично ми е безкрайно удобен и мейл клиента, който някой по-нагоре не желаеше. Да, ама не мен ми обслужва всичките адреси и информацията ми пристига 5 минути след като е пратена.

Другото, което много ми харесва, че съхранява всички отметки, записки, бързо избиране и т.н на сървъра на общността и ако си преинсталирам компа за 5 минути ми ги зарежда от там, а не наново да ги събирам.

Не е за пренебрегване и турбото - рядко ми се е случвало да се включи, но ако ми се скапе нета, с него операта наистина става турбо.

Мога да изредя още неща, ама като почнат да ми плащат за рекламен агент... 😀

В тоя ред на мисли ето анкетка, моля гласувайте ако имате фаворит 😉

Освен дизайна има куп други неоценими удобства. Например записките - подготвям си материала за новините, проверявам за грешки, оправям си всичко, отварям сайта и с два клика публикацията е готова. Впрочем да отбележа, че има вградена проверка на правописа на куп езици.

На мен лично ми е безкрайно удобен и мейл клиента, който някой по-нагоре не желаеше. Да, ама не мен ми обслужва всичките адреси и информацията ми пристига 5 минути след като е пратена.

... 😀

Честно казано от всичко изброено не видях нещо, което да липсва в Chrome. Извинявам се за оффтопика, просто ми беше интересно, какво толкова е Opera, защото наистина не съм запознат.

Честно казано от всичко изброено не видях нещо, което да липсва в Chrome. Извинявам се за оффтопика, просто ми беше интересно, какво толкова е Opera, защото наистина не съм запознат.
Аз пък не виждам нещо да има в Хром освен един гол прозорец. Всичко трябва да си търсиш и добавяш. Да не говорим че настройките са му никакви - кеф ти ползвай, кеф ти - откажи се. 😀

Опитай Опера, опознай я и тогава ще разбереш какво има.

Хайде 2 стотинки и от мен.

Не е коректно да считате, че най-масовият браузер автоматично е и най-добрият.

Работя с всички браузери и специално за Опера съм недоволен, че са единствените които не поддържат xmarks. Също така съм един от старите ползватели на Firefox още от версиите с нули отпред и забелязвам поне за себе си, че все повече го избягвам. Chrom се описва много точно с ето тази реклама http://www.youtube.com/watch?v=RrDHrwLUtvk

Back
Горе