Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ползвам го от версия 3, но от бая време не е точно на върха по използваемост. Скоростта също е много зле като отвориш 50-60 таба. Това с разширенията е добре стига да изнесат поне част от боклуците си по такива. Не ми е необходим мейл клиент в браузъра например. Като гледам обаче май ще са доста ограничени тези разширения.Най-добрия браузер
Най-добрия браузер
Статистиките не говорят така 🙂
Напълно съм съгласен, при това забелязах подобрение в работата. Например 10.63 малки замръзваше при затваряне на табове и се чудеше секунда-две, докато сега това вече го няма.За мен е най-добрия.
Най-добрия браузер вече има extensions. Не съм сигурен че това е добре. Новата версия малко би се бави. Ще видим.
Освен дизайна има куп други неоценими удобства. Например записките - подготвям си материала за новините, проверявам за грешки, оправям си всичко, отварям сайта и с два клика публикацията е готова. Впрочем да отбележа, че има вградена проверка на правописа на куп езици.Само аз ли съм фен на Chrome? Единственото нещо, което ми харесва в Opera е дизайна и 🙂
Освен дизайна има куп други неоценими удобства. Например записките - подготвям си материала за новините, проверявам за грешки, оправям си всичко, отварям сайта и с два клика публикацията е готова. Впрочем да отбележа, че има вградена проверка на правописа на куп езици.
На мен лично ми е безкрайно удобен и мейл клиента, който някой по-нагоре не желаеше. Да, ама не мен ми обслужва всичките адреси и информацията ми пристига 5 минути след като е пратена.
... 😀
Аз пък не виждам нещо да има в Хром освен един гол прозорец. Всичко трябва да си търсиш и добавяш. Да не говорим че настройките са му никакви - кеф ти ползвай, кеф ти - откажи се. 😀Честно казано от всичко изброено не видях нещо, което да липсва в Chrome. Извинявам се за оффтопика, просто ми беше интересно, какво толкова е Opera, защото наистина не съм запознат.
кои статистики гледаш и как говорят?