Pagerank , BackLink

Biggest

New member
Ще задам едно елементарно въпросче за Вас . Става дума за събмитване и качване на сайта в по горни позиции при чичо Г. .Къде е по добре да си събмитвам сайта понеже от 2 дена го събмитвам в социални мрежи и форуми и не мога да го помръдна на по горна позиция . Къде да събмитвам , че да ми се повиши този ранк ? Имали смисъл като го събмитвам в Свежо или като го слагам в подписа си в Тиинпроблем ?

Другото , което ме мъчи , че не мога да намеря точен backlink checker . Смисъл такъв , че в гоогле като напиша това ми излизат някви сайтчета и хоп уж да проверя ,но то на всяко различно ми показва . И уж исках да го използвам , за да видя в кои сайтове има смисъл да си събмитвам линк-а .. къде гоогле го зачита и т.н.

Ако имате отговор или някакво мнение относно това което съм написал .. давайте го насам 😛

Re: Pagerank , BackLink

За два дни не може да очакваш сериозни промени в SERP-a (резултатите при търсене). Продължавай в същия дух, ефект ще има 😉 От свежо има смисъл от към трафик и по-бърза индексация. За backlink може да пробваш - mostlyblack.com, backlinkwatch.com, dirgio.com или (link:domain.tld в yahoo.com). Резултатите при всичките може да са различни, т.к. ползват различни методи, а и като цяло отнема време докато ти намери всички връзки и се ъпдейтва през период от време

За резултат изчакай поне седмица. В колко социални мрежи и форуми си го събмитнал? Ако е нов сайт с нов домейн пази "приличие" и не го събмитвай бързо в голям брой, да не активираш някой филтър поради прекалено бързо нарастващ брой на линковете.

Беклинковете проверявай в yahoo като напишеш link:twoqsajt.com. Тогава ти излиза site explorer и там можеш да цъкнеш да не ти показва линкове от вътрешни твои страници и също дали да видиш всички линкове към сайта или само към URL-а дето си писал (тоест началната страница в този случай).

Както казаха колегите, не очаквай веднага да бъдат видяни. Имай търпение. Също не разчитай да са 100% верни инструментите за проверка.

Последно редактирано:

За качване на Pagerank ще трябва да изчакаш към края на месеца. За следващо покачване/снижаване - горе долу на всеки 3 месеца.

Back
Горе