Panda Update 3.9.2

oggin

+Ognian Mladenov
Екип
Някой с проблеми след Panda Update 3.9.2 от вчера ? При мен се оправиха няколко тестови сайтове, които бях отписал, но има хора дето реват във фейса, че са загубили сериозни позиции днес. Вярно е че ъпдейта тече и в момента, ама все пак има ли движение нагоре надолу ? 🙂

За: Panda Update 3.9.2

При сайтовете с по-често обновявано и уникално съдържание - с по 5-6, че на места и с по 20 позиции нагоре.
При сайтовете, които са оставени на самотек - по 2-3-5 позиции надолу.
Нищо драстично... е, там където е драстично е в плюс. 🙂

При мен няма нищо интересно, но ще следя тези дни за размествания

Re: Panda Update 3.9.2

Хм.. аз гледам от 2-3 дни, че се местят позициите на първа страница, затова не мога да преценя има ли няма ли.. 🙂

Re: Panda Update 3.9.2

тотален срив в сайт, който държеше челни позиции в силно конкурентна ниша
мъка баце, мъка......

Сваляш Rank Tracker, инсталираш, въвеждаш URL-то на сайта, пишеш ключовите думи, по които се бориш (ако само не може да ги намери), избираш за кои в кои търсачки се целиш (Google.com, Google.bg, Bing, Yahoo...) и оставяш да сканира. ;-)
След това ще ти покаже резултатите.

EDIT: Видях, че Azaret е претърпял редизайн и промяна на функциите. Преди показваше що-годе точни резултати, а и беше free и online.

Сваляш Rank Tracker, инсталираш, въвеждаш URL-то на сайта, пишеш ключовите думи, по които се бориш (ако само не може да ги намери), избираш за кои в кои търсачки се целиш (Google.com, Google.bg, Bing, Yahoo...) и оставяш да сканира. ;-)
След това ще ти покаже резултатите.

EDIT: Видях, че Azaret е претърпял редизайн и промяна на функциите. Преди показваше що-годе точни резултати, а и беше free и online.

благодаря

Back
Горе