Вкарах си нали даните на картата в paypal и сега доколкото разбрах са ми дръпнали 1.50 евро и искат да видя някакъв номер,за да докажа,че е моя картата...този номер ще го пише ли примерно сега ако отида до някой банкомат и си изкарам бележка за статуса?
транзакцията ще се отрази до 2-3 дена, мисля, че на някои банкомати също имаш опция за извлечение на последните 5 транзакции, ако не - се обаждаш на банката, обясняваш какво искаш, те ще погледнат транзакцията и ще ти кажат кода
При моята верификация минаха 4 дни откакто ми изтеглиха 1.50 евро. Отиваш в банката, обясняваш им за какво става въпрос и ти дават този четирицифрен код.
Ако имаш бориканска SMS нотификация за транзакции с картата, както например Allianz предлагат, този код идва веднага в SMS-a. Иначе можеш да си го видиш в извлечението в полето "основание за плащане" след като мине сетълмента, обикновено след няколко дни.
Теглят през картата от банковата сметка и ги внасят в Paypal сметката, т.е. парите не са загубени, а ще се ползват при поръчка която се плаща през Paypal. 🙂
Ходих до банкомат и погледнах последни 5 транзакции пише,че са ги дръпнали,но явно ще трябва да се ходи до банката за кода...лошото е,че те затварят рано,а аз до 5 съм на работа...