SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

paypal - проблеми с пращане на пари

johnny

trigger hippie
Купувам си аз един скрипт през един сайт, които ме води до webscr на paypal, уж всичко става, пише ми че е платено успешно. Пиша аз на съпорта защо не ми е активен лиценза, той ми казва, че парите не са получени. Влизам в paypal-а ми и гледам в последна активност - няма пращане до тях. Къде бъркам? И мога ли да съм сигурен, че парите не са изпратени щом не се показват в рисънт активити?
 
Re: paypal - проблеми с пращане на пари

Днеска отивам до банкомата да тегля и гледам Недостатъчна наличност, а имам пари в картата. Влизам в он-лайн банкирането и най-отдолу

Забележка: Картовите разплащателни сметки имат блокирани средства в БОРИКА.

Преди месец и нещо си теглих без проблеми от един банкомат, и какво всъщност означава че имат блокирани средства, само от банка ли мога да тегля вече? Дори не можах да видя и баланс на сметка.
 
Последно редактирано:
Re: paypal - проблеми с пращане на пари

Това коя банка е?
 

Горе