Paypal Refund Policy

rnd

New member
Ще пускам онлайн магазин, но ще предлагам само digital items. Смисъл, ще предлагам ваучери, и ако някой купи ваучер от мен, използва го и след това заяви refund през Paypal няма да е добре за мен 🙂 Има ли начин да се избегне refund, защото няма да предлагам физически стоки, а само digital и ще се изпращат по емайл кодовете.

Re: Paypal Refund Policy

Аз продаваh едни ваучери в ebay. Пуснаха ми "claim" в paypal и след като написах 1 страница обяснение как всичко е изпратено и съответно потребено от клиента и мога да го докажа, мина 1 секунда и получих mail обратно, че са ми дръпнати парите от сметката и върнати на клиента.
Политиката им застава твърдо зад клиента, понякога дори и да няма право... аз лично не успях да се свържа с тях и да си получа парите...

Продажбата на ваучери в Ebay е изрично забранена, така че на 100% Paypal застава зад купувача. Аз говоря за Opencart онлайн магазин вързан с Paypal.

Здравейтре, аз съм имал много случаи на разправия с клиенти през PayPal и мога да кажа, че независимо от документите, които предоставиш, почти винаги решението е в полза на купувача. Дор мисля че аз съм уникален случай 🙂 с моите спечелени спорове там. Независимо от това, че си поставил условия още при самата сделка, с които купувача се е съгласил, после PayPal вземат неговата страна.
Тяхното обяснение е, че не познават условията при сключване на сделката и не са виждали обекта на правоотношението ви и за това политиката им е насочена към защита на купувача.

Back
Горе