[pdf] The Maui Millionaires for Business: The Five Secrets to Get on the Millionaire

Nanko

Banned
Една интересна книжка.
David M Finkel and Diane Kennedy - The Maui Millionaires for Business - The Five Secrets to Get on the Millionaire Fast Track.pdf

Свали: fileserve.com/file/z8tTtmM

Да не кажете, че нещо warez линкове пускам. Ето тука я има free но не може да се сваля (или поне аз не виждам как)

Последно редактирано от модератор:
Re: [pdf] The Maui Millionaires for Business: The Five Secrets to Get on the Milliona

Не искам да те вкарвам в copyright филми но все пак е добре да погледнеш този текст: www.wiley.com/go/permissions

Както и това:
No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted in any
form or by any means, electronic, mechanical, photocopying, recording, scanning, or otherwise,
except as permitted under Section 107 or 108 of the 1976 United States Copyright Act, without
either the prior written permission of the Publisher, or authorization through payment of the
appropriate per-copy fee

Ще "поправя" линка ти, за да не влезе в някой индекс. Доколкото знам Google не публикуват цяла книга освен ако нямат разрешението на автора.

Re: [pdf] The Maui Millionaires for Business: The Five Secrets to Get on the Milliona

Книгата е интересна и на wiley, няма да им се понрави че е качена там, но какво да се прави.
Малко оффтопик -Имам един въпрос относно авторските права. Чисто физически, ако откраднеш съдържание от някой автор извън България. Преведеш го на български и го публикуваш. Въпросния автор или издателство няма представители в България, или да кажем конкретните материяли никога не са издавани на български. Кой ще ме съди мен. Българската страна или чуждата страна ще помоли бълг. власти да ме съдят ?
Препоръчайте на лични някой адвокат да ме консултира по темата.

Back
Горе