SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Php масов мейл

netsurfer

Ипотпал ФЕН :)
Първо да споделя, че не става въпрос за спам :)
Имам сайт с над 50к потребители и искам да им пиша, като има нещо ново и неща само свързани със сайта в който са регистрирани.
Трябва ми php скриптче за целта, няма да е лошо и да цепи изпратените писма примерно по 500 на един път.
Знам, че има много такива, но искам мнения на хора използвали такива ...
 
Re: Php масов мейл

Ами аз в такъв случай прибягвам до Gmail. Може да изпращаш по 500 наведнъж. Само със скрипт си ги разделям на групи по 500 и после си изпращам.

Само гледаш да не е от използваема поща, че се връщат много грешки.
 
Re: Php масов мейл

И ако все пак ползваш твой домейн през твой smtp server го съгласувай с хостинга си, че да не те изненадат. Освен това ако има много регистрирани в aol потребители например също внимавай какъв формат писма ще им пращаш, че да не влезеш в нечия черна листа.
 
Re: Php масов мейл

Важно е първо да разделиш потребителите по домейн, така че да не пращаш на един мейл сървър много писма наведнъж. Иначе е опасно да баннат ип-то ти за спам. Ако пращаш по едно писмо на няколко секунди към различни домейни в продължение на няколко дни ще пратиш всички писма без проблем.
 
Re: Php масов мейл

Скоро ми казаха че е добре в заглавието да включваш примерно името на този до който е маила за да се получават различни заглавия и по този начин да не те баннат.Още не съм го пробвал но щом ми остане време ще го пробвам че проблема със спам филтрите е сериозен.Иначе за PHP скрипт нямам представа.Аз съм си написал едно скриптче на VB което ги праща през 3-4 секунди.Ако намериш такъв скрипт пусни го тук да го видим
 
Последно редактирано:

Горе