SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Plasmolifting PRP Епруветки

bafka

New member
Plasmolifting PRP Епруветки
Как върви процедурата за плазмолифтинг?
Процедурата обикновено е безболезнена, но в някои случаи може да се приложи анестезия. Това се прави, ако кожата е много тънка и чувствителна (например в някои части на лицето). В началото на сесията пациентът получава кръв от вената. В повечето случаи само осем милилитра са достатъчни. След епруветка с кръв се поставя в центрофуга, която разделя кръвта на кръвни клетки и плазма, обогатена с тромбоцити. Тази плазма се инжектира чрез микроинжектиране в кожата на пациента. Тази процедура отнема не повече от 1 час.
Нашият уебсайт предлага, наред с други неща, така наречените PRP Епруветки за производство на богата на тромбоцити плазма (PRP).
Какво да направите след процедурата за плазмолифтинг?
В някои случаи пациентът може да има папули, бащино име и зачервяване. Това е напълно нормална реакция на организма към плазмата. Обикновено тези заболявания изчезват след 40 минути. Основното нещо, което не забравяйте, е, че папулите трябва да преминат сами, не можете да ги докоснете категорично.
Ефектът от плазмолифтинга.
Много пациенти отбелязват резултата след първата сесия. С всяка процедура (по време на курса) ефектът става все по-изразен. Това се дължи на факта, че клетките на съединителната тъкан активират синтеза на колаген и хиалуронова киселина. Колагенът има положителен ефект върху неговата еластичност, а хиалуроновата киселина дава овлажняващ ефект. В допълнение, благодарение на плазмата, междуклетъчният метаболизъм и регенерацията на клетките се подобряват.
За да получите по-устойчив резултат, трябва да преминете курс от процедури. Факт е, че техният брой може да бъде определен само от козметик, като се вземат предвид следните фактори: тип кожа, възраст, здравословно състояние и кожа. Обикновено се предписва курс от 3-4 сесии.
 
Последно редактирано от модератор:

Горе