SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Post Affiliate Pro

Re: Post Affiliate Pro

Точно преди няколко дни пуснахме афилиейт програма базирана на него, която ще представя скоро във форума.

На теория звучи много добре. Има детекция през бизквитки, както и persistent storage, което е аналога на бизквитките във флаш. Както и поддържа директни линкове без афилиейт код в тях(работят в някои случаи достатъчно надеждно). Детекцията на кликовете работи добре доколкото сме успели да изтестваме дотук.

Прецени си обаче интеграцията доколко можеш да я реализираш с готовите им решения и на същия домейн. Така не би трябвало де имаш проблеми. Ако имаш обаче по специфични изисквания и крос-домейн детекция те чакат доста ядове и техническия им съпорт не го бива. При нас беша втория случай и пускането на програмата се забави много.

Ако искаш да видиш как ние сме я интегрирали ето адреса: http://affiliate.streamingvideoprovider.com/
Системата е работеща вече и скоро ще я представя на заинтересованите тук по подробно. Номера със събдомейна, както вече отбелязах горе не те съветвам да го пробваш.
 
Re: Post Affiliate Pro

nikoladd, защо сте го предпочели например пред idevaffiliate интересува ме понеже отдавна се двоумя между тия два продукта ?
 
Re: Post Affiliate Pro

Поддръжката на директни линкове беше от съществените козове.
Например регистрираш в панела, че сайт myaffiliatesite.org е твой(подлежи на одобрение разбира се) и после всеки посетител дошъл през този сайт се води като твоя референция. За блогери е доста удобно. Има и други схеми на линкване и може да се ползва комбинация от тях. Т.е. имате различни типове линкове в зависимост от предпочитанията на уебмастера. Това ни накара да изберем тази система. Искахме да е максимално удобна за уебмастерите. Има си и недостатъци разбира се, основните ги казах горе. А да и не съм голям фен на JS widget интерфейсите, но щом работи не се оплаквам.
 
Последно редактирано:

Горе