SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Public Service Advertisements и PIN за AdSense

biodesign

New member
Здравейте,

Преди няколко дни влезнах в adsense да си генерирам кодче. Значи направих каквото е нужно по настройките и т.н. Сложих го на сайта и тогава забелязох предупреждението на Google (в adsense account-a) :
Your pages are displaying Public Service Advertisements (PSAs) because you haven't yet verified your PIN and/or phone number. See the 'Required Action' box on the Payment History page for more details.

Цъкам там да видя как мога да го получа тоя и ПИН и изпратих нова заявка с новия си адрес.
Та някой знае ли колко време им отнема на тия докато пратят писмото или дали има друг начин да си активирам акаунта да показва рекламки като хората? Пише че може и по телефона, но нещо не намерих информация как да направя такова активиране, можеби българия все още не им е в листата на тази "екстра".

П.П.: Предварително се извинявам ако е поставян този въпрос във форума, но потърсих малко и не намерих нищо :(
 

Горе