SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Rabb-it

wbg

New member
Rabb-it, проект на колегата ник
Видях го в подписа му и мисля, че е интересен проект и заслужава своя тема (освен ако не съм го изпреварил ако е имал намерение да го пусне за рецензия самият той)

Хареса ми идеята за сайта, която са публикували в блога си
Почти навсякъде, за да пуснете обява, Вие трябва да имате регистриран потребител, да попълните огромно количество полета и това не е всичко. При някои от сайтовете, трябва да дадете стационарен телефон при други трябва да платите, за да ви публикуват обявата. При трети модерацията е под всякаква критика и обявите са както се казва “от кол и въже”. Според нас това е малко прекалено. Къде остават хората без стационарен телефон или пък хора търсещи човек за работа по проект. Ние сме хора от IT бизнеса и смятаме, че знаем какво иска IT бизнеса при публикуването на обяви за работа.

Нека да пожелаем успех на проекта и съм сигурен, че ще бъде в полза на всички от нас.
Успех от мен
 
Re: Rabb-it

Наистина е добро проектчето... но поне в началото ще е нужна наистина добра реклама за да се получи нещо... ако не следях този форум, вероятността да попадна на този сайт е може би нулева. Има наистина добри идеи в сайта които страшно много ми допадат... едно от най-интересните неща които веднага ми се наби на очи е индикатора пред самата обява, който много добре е замислен да казва какво е работното време. Браво!!!
 
Re: Rabb-it

Ейй, засрамихте ме...

влизам да видя най-новите постове и гледам Rabb-it най отгоре :)))))). Мерси, радвам се, че Ви е харесало.

За рекламата нещата са тегави - от една страна сайтове като този под път и над път. От друга страна този тип сайт изисква да удоволетвори желанията на 2 страни - работодатели и търсещи работа. Ако няма обяви, народа ще влезне и повече няма да се върне, ако пък няма хора никой няма да си прави труда да пуска обяви. :)

Мисля да ударя една реклама в езитрейдър-а, че там поне с банери марката ще се покаже по някой сайтове. Също така както колегата Тодор Христов мога да направя едно-две RSS или widget състезание, или томбола за участие в анкетата http://www.rabb-it.net/ideal-job/. В процес на размишления съм :)

Иначе да, това е основното му преимущество - лесно за публикуване и кандидатстване без регистрация. Лесно за ползване и по форуми. Ейй циганката дето ме фалеше отиде у Кипър да бере портокали :))))

Благодаря за положителните отзиви! Ще се радвам ако и други изкажат мнение.
 
Re: Rabb-it

Във футъра текста бял и без чертите, иначе супер подредба. Позната ми е от някъде, но т'ва не я прави лоша. Успех на проекта, имаше нужда.
 
Re: Rabb-it

мерси, мерси :)

това за футъра - пробвал съм и с бял текст, ама много е блед /на моя монитор незнам защо, ама цветовете са супер бледи и дори цвета на кутийката за търсенето ми изглежда бяла. За това го направих малко по-така контрастно.
 
Re: Rabb-it

Не се обиждай ама техното лого изглежда по-добро
BTW - това CMS ли е?
 
Re: Rabb-it

За логото - няма какво да се обиждам то пак е мое, само, че реших да го сменя, защото със зайчето ми изглеждаше малко несериозно, просто пича е смъкнал имидж на сайта преди да го сменя :)

Относно системата - да JobberBase е, ама доста я пооправях, щото добре е замислена, ама има доста да се изкусурява, докато стане нещо напълно готово за ползване :)
 
Последно редактирано:
Re: Rabb-it

Дам, щом е CMS - няма много какво да направиш, кофтито е, че е превеждал и копирал всичко кат теб - НАГЛО.
 
Re: Rabb-it

не е превеждал или инсталирал, направил му е "телепорт" т.е. свалил го е без да променя нищо и го е пляснал на сайта си. то нищо не му работи, само вътрешните линкове и аз се чудя за какъв дявол му е.
 

Горе