SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO Директория

Virosss

New member
Здравейте,
доста от вас бяха свидетели на една свада покрай решението ми да продам домейна yseo.org и понеже никой не изяви желание да го купи или по-точно никой не беше предложил хубава цена, реших да направя някакъв сайт, който да не изисква много усилия и същевременно да е полезен. Е след дълго милене в съзнанието ми изникна Директория... и то не каква да е а SEO директория, понеже друга не пасва на името на домейна. Бих желал да чуя мнението ви за въпросният сайт: http://bg.yseo.org, има си и английска версия. Двете са разделени умишлено... та очаквам мнението ви, а ако бъдете така добри да ми помогнете с развитието му, като добавите вашите сео сайтове в каталога, никак няма да ви се обидя, дори бих ви почерпил по бира ;)
 
Re: SEO Директория

изтествай си формата за добавяне на нови сайтове. Вади ми, че половината email дет въведох са невалидни. Плюс това, като изкара този алерт май кепчата се сменя, а не се визуализира новата :)
 
Re: SEO Директория

Имаш ли възможност например да ме откриеш в скайп, life_is_blood ми е името, за да ми кажеш какъв точно мейл въвеждаш... и да уточниме точно проблема, за да го отстраня.
 
Re: SEO Директория

На мен ми допада директорията. Добавих PR Project без проблеми в категория "SEO blogs". Общо взето идеята за сео директория е добър и лесен за реализация проект, от който може да спечелиш.
 
Re: SEO Директория

@Virosss

[& # 1042;& #1072;& #1096;& #1080;& #1103;& #1090; SEO & #1050;& #1072;& #1090;& #1072;& #1083;& #1086;& #1075;] Îïòèìèçàöèÿ çà òúðñà÷êè has been approved
Шльокавицата в emaila при одобрение не е приятна :)
 
Re: SEO Директория

Такам... благодаря ви засега за критиките, полезни са ми, за да го направя по-добър за всички... такам мисля, че оправих проблема с шльокавиците в мейл-а за потвърждение, отделно оправих и заглавието в сайта, за който ми споменахте... е очаквам още мнения ;)

П.С> Мерси много за подкрепата на потребителите които са си добавили страниците. Ако някой от тях желае, може да се разберем и нещо за линк обмен...
 

Горе