SEO Новини и полезни връзки

TZahariev

Senior Member
"Хора Какво ще кажете да се направи една тема SEO News или нещо подобно, в която да се споделят последните новости от пейдж ранкове, панди пингвини и темподобни. Заинтересованите потребители се абонират за темата и я следят. Защото когато някой от нас намери нещо интересо, всеки път форума се задръства с теми от сорта "я вижте какво намерих". Поства се линк, 10-тина коментра и темата замира, защото идва новата новина. Или пък да се направи отделно отделение в форума за сео новини, където всеки може да споделя интересни неща, но това вече си зависи от админите."

В темата може да споделяме всички интересни сео статии и постове. Единственото за което се надявам е да не се получи некотролируема каша манджа, в която различни хора говорят за различни теми.

Темата вече е създадена и започвам с информация за платените връзки и мнението на гугъл за тях. Всички знаят че този метод е в чения списък, но защо, се стремят да обяснят в тази статия. The Blurry Lines Of Google’s Paid Links Policy | WebProNews

За: SEO Новини и полезни връзки

17 Types of Link Spam to Avoid | SEOmoz Обобщено, познатите ни до сега "бели" методи започват да "посивяват" 🙂

Re: SEO Новини и полезни връзки

Темата е много хубава, само отгоре да се сложи един етикет в първото мнение, че темата е за Новини, а не за коментари, защото ако почнем да коментираме всяка новина, ще стане каша. Отделно може да си пускаме теми за някоя новина, ако искаме да я дискутираме. И това мое мнение нека го изтрият модераторите, за да не става офтопик.

За: Re: SEO Новини и полезни връзки

За: Re: SEO Новини и полезни връзки

Темата е много хубава, само отгоре да се сложи един етикет в първото мнение, че темата е за Новини, а не за коментари...

Според мен това е глупаво. Все пак целия форум е за seo, глупаво е да се прави разделение. Какво става - seo в seo-то? И да няма да мога да коментирам според теб? Не стига, че тоя форум е пълен със забрани и не се разрешава свободното мнение, но и това... айде стига толкова!

Re: За: SEO Новини и полезни връзки

Re: За: SEO Новини и полезни връзки

10 seo мита, за които често се пита и по форумите: 10 Myths That Scare SEOs But Shouldn't - Whiteboard Friday | SEOmoz

Ха

като че ли Ранд започна през 2-3- седмици сам да си противоречи

ту едно говори, ту друго, и той налучква

и донякъде по това, което говори ми прилича на Мат

Още нещо, което много често се пита по форумите. Какво да правим ако сами си правим конкуренция. Примерно страница от блога ни е преди страницата от сайта ни (с продуктите, от където печелим директно). Видео: What to Do When You Need Boring Content to Rank Well in Competitive SERPs - Whiteboard Friday | SEOmoz

Не мога да се съглася напълно с Ранд за тези 10 "мита" (кой ли съм аз, но все пак :Р). Според мен всичко е важно и с всяка "подробност" от алгоритмите човек се приближава до целта. Особено за бг пазара. Мисля, че SEO съветите, които дават америкаците често не важат с пълна сила за всички версии на Гугъл, а най-вече за .com

Най-шокиращо за мен е мнението му за имената на URL-те. 99% съм сихурен, че все още това си е един що годе важен момент от алгоритмите на чичо Гошо.

off: Тоя човек колкото пъти го гледам, толкова пъти си казвам, че шоу бизнеса и киното са изгубили доста в негово лице. 🙂)

Виж сега какво ще ти кажа, това което съм научил тук за пингвина е 10 % от всичко което знам от чуждестранните блогове. Написал съм статия и я пуснах тук, защото е тематично свързана. Макар и късно по добре от никога, защото повечето хора написаха за пингвина много отдавна. Статията ми е 100% уникална и съм се базирал на проучвания споделени в интернет и главно от чуждуезични сайтове, както и моята одисея с един чуждестранен сайт в google com. Това че сайта в който се намира статията е на мой човек не го прави по-малко полезен ресурс нали така 🙂. Тъй че ако нещо ще се заяждаш не ми спами темата а давай на лично.

Back
Горе