SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SEO за начинаещи

Re: SEO за начинаещи

Нищо те ще го оправят закона . cloxy ти що не блогнеш нещо за твоя сайт при мен :) ? за СЕО излизам на 3 място виж тук
 
Re: SEO за начинаещи

cloxy, че те не са я забранили :nono:
нека прави , а ние ще си ги купуваме от него без да му плащаме ;-)

по случай случката с нашата петиция възникнаха няколко петиции паралелно
ето тази http://www.petitiononline.com/bul53y/petition.html я подкрепям одма като потребител :-*
 
Re: SEO за начинаещи

ilianskim: Регистрирах се, като ми остане време ще напиша нещо по темата за оптимизация и една статийка за класацията ми за имоти brefy.com . Но сега ми е гръмнала главата с други глупости и не ми идва музата :)

Огняне: Аз не съм чел закона и честно казано не мога да повярвам на това, което става. Главата ми не побира на кого са тези интереси всичко това да се спре? Ако мога с нещо да помогна - казвай.
 
Re: SEO за начинаещи

off-topic: oggin ако може да съдействаме и аз съм насреща :) Що се отнася до разпространение на петицията съм се погрижил да получат линка всички колеги от фирмата, защото в частност засяга и един наш проект - www.ebg.bg . До колкото гледам доста добър резултат сме отчели...така че ако може да се направи още него, съм насреща!
 
Re: SEO за начинаещи

Мерси батка за подкрепата , напиши нещо готино да ни е в полза и на двамата .

П.С на блога има към 850 посещения дневно .Принудих се да сложа един коунтер само за него , но за съжаление е видим само на wordpress.com като си логнат http://www.bganzeige.de/blogstat.jpg
 
Re: SEO за начинаещи

ilianskim каза:
Бях блогнал една статия за СЕО за начинаещи и там за пример съм използвал хладилници и пералня
и днес виждам в гугъл по думи хладилник ПЕРАЛНЯ съм на 5-6 място .Като добавиш ремонт или сервиз нещата си идват на мястото не се притеснявай :)


Ти ремонтите ( мигача ) остави на нас ....
 
Re: SEO за начинаещи

гледам тия дни нещо и виждам паркиран сайт hladilnik.info който има някаква информация от сайтовете ми но е била кеширана а сега я няма ето линка тук
 
Re: SEO за начинаещи

Аз наскоро правих един сайт... без никакво seo, без бак линкове(БЕЗ НИТО ЕДИН БАК ЛИНК да сме по-точни) без нищо си се класира на 2-3 страница(при мен е на първа щото аз гледам по 50 резултата на страница) за думите изкопи и кофражи... пък за фразата изкопи кофражи е на 2ра позиция... така че много си зависи от конкуренцията в областта
 
Re: SEO за начинаещи

Бях блогнал една статия за СЕО за начинаещи и там за пример съм използвал хладилници и пералня
и днес виждам в гугъл по думи хладилник ПЕРАЛНЯ съм на 5-6 място .

uluble_com, леле, батко. Как може да напишеш нещо толкова дебилно за един начинаещ в СЕО.
Цитирам "Препоръчва се, препоръчва ". Бате, кой го препоръчва, къде го препоръчва? Ти си вебмайстор уж. Та дай линк, требе да спазваш копирайт. Абсолютен дебилизм, но най-якия моразъм следва:
"11.Търсачките използват някой методи за да определят важността на сайта Ви
Дали потребителя е добавил страницата във Любими "

чикибаумс

Според това твърдение - "внимание, начинаещи, сложете на всяка своя страница "добави в любими" и ще видите, че 0% от трафика ви е натиснал тоа бутон.

Ах...
 

Горе