SEO на новия уеб сайт

Ruthless

New member
Здравейте!

Имам стар уеб сайт, който все още е работещ. Вече обаче разполагам с неговата нова версия, която е с нов дизайн, нови функции, без старото съдържание. Искам старият уеб сайт да остане като архив, а новият да заеме мястото му, но да се запази постигнатото SEO ниво. Как да подхода, за да стигна до този резултат?

Благодаря предварително!

За: SEO на новия уеб сайт

Първосигнално (на база на малкото инфо, което си дал) - ако си запазил или поне пренасочил старите линкове (страници) към новите... с новото съдържание...

Аз не бих се наел да дам отговор на такъв казус - просто е нещо, което не се вижда всеки ден, а предоставената информация е изключително малко, за да бъде дадено адекватно предложение.

Имам стар уеб сайт, който все още е работещ. Вече обаче разполагам с неговата нова версия, която е с нов дизайн, нови функции, без старото съдържание. Искам старият уеб сайт да остане като архив, а новият да заеме мястото му, но да се запази постигнатото SEO ниво. Как да подхода, за да стигна до този резултат
Зависи каква е структурата на стария, в смисъл как са подредени файловете. Ако някои имена на директории не съвпадат с имената на новия сайт, инсталираш новия и в него слагаш един линк примерно Архив да сочи към стария. А ако има съвпадение на имена на файлове явно ще трябва някакво пренасочване.
Аз в момента подготвям точно същото нещо, но сайта ми е статичен и е така структуриран, че няма проблем да го направя и линковете към старите страници ще си сочат към тях, А старите линкове към индекса ще си сочат пак там, но ще се отваря новия индекс.

Back
Горе