Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
всичко си зависи от структурата на сайта и неговата тематика 🙂 конкуренция на търсените ключови думи и бла бла 🙂
Мога да ти препоръчам seouslugi.com и ще ти кажа защо аз ги избрах да ми оптимизират сайта. Първо когато потърсих в гугъл за сео оптимизация намерих в топ 10 едни и същи сайтове, всмисъл всеки обяснява кво е това животно сео оптимизация и как се прави. Но мен лично не ме интересува какво е и как да си го направя сам, а как може някой да го направи да работи за мен. В смисъл да изкарвам повече пари, като намирам повече клиенти.В портфолията на същите сайтове имаше по десетина сайта, оптимизирани за по 1-2 думи, което също не ми вършеше работа. И един приятел ме свърза с Дилянка и Пепи. Те доскоро нямаха и сайт, не работят за всеки, но ако се навият ще ти свършат точната работа. Толко съм доволен от услугите им, че им разреших да ми ползват сайта в техните примери или там както се казва.Има ли някой, който може да препоръча добра фирма за seo?
По какво определяте цените за SEO услуги?
Как процедирате когато сайта е правен от 3то лице?
Колко бихте таксували само за препоръки, тоест да се изготви списък с кое и как трябва да се промени по структурата на сайта, без да е ваше задължение да го изпълните?
Мерси