SEO Dojo абонамент с отстъпки

• Автор Автор Guest
  • Начална дата Начална дата
G

Guest

Guest
SEO Dojo-то се появи някъде 2009-а година, и представлява затворен клуб на професионалисти в сферата от световно ниво. Тогава имаше beta-testers програма, която налазих и оттогава, с периодически разлъчвания, съм член.
Както и преди, така и сега обещах на David Harry - собственика и основателя му - да му водя ако има желаещи да се абонират, като добра и честна размяна срещу моето членство.

За тези от вас, които се колебаят, или не са наясно колко е ценно това, част от най-важните качества и свойства :
  • имате на разположение невероятно богат форум, в който световни експерти участват и помагат в доста сложни казуси с мнение, съвет и know-how;
  • имате на разположение достъп до затворени групи в други социалки И скайп чат, в който въпросните хора се отзовават често;
  • и не на последно място, непряк но директен контакт до Н.В. Матю Къцин, който си прави труда периодично да отговаря на въпроси по ваши проекти ( на мен ми е участвал с отговори в проекти, в които съм работил )

Та, ако някой иска може да му измислиме до около четвърт от цената купон за отстъпка - обикновено Dave ми праща някакъв специфичен купон за абонамент с 25% off, като цените са под долар на ден за годишния план преди отстъпката.

Enter if you dare !

Има хора от всякакви ниши, включая forensic and recovery experts, освен това - пропуснах една много важна полза - ако някога имате нужда от помощ за промотиране на нещо дузини хора са готови да го разпространят като горски пожар в рамките на деня, в който помолите в чата.

Back
Горе