SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Seo Platinum проблем с тагове на кирилица

traki

Оптимист ReMember
Ако използвате тагове на кирилица в Wordpress и тези дни сте ъпдейтнали Platinum Seo plugin до версия 1.2.4 може да имате проблем с кодировката на таговете си в title. При мен се появи проблем, вчера си пописахме малко с момчетата, оправиха го и направиха версия 1.2.5, но не зная кога официално ще я пуснат. Ако някой иска да му пратя новата версия, да ми прати едно лично с мейла си
 
Re: Seo Platinum проблем с тагове на кирилица

Предполага всички опира до това да се смени енкодинга на файла в UTF8. Това разширение много ме изнерви с това, че си слага най-нагло връзки във футъра след последния упдейт. Бъдете внимателни! Махат се с отметка в настройките.

Едит: Май няма да се оправи толкова лесно. Я прати едно копие на cloxy (at) cloxy (.) com Мерси!
 
Последно редактирано:
Re: Seo Platinum проблем с тагове на кирилица

Аа, супер, да са живи и здрави. Аз тъкмо ти го пратих на мейла :)
 
Re: Seo Platinum проблем с тагове на кирилица

Мерси все-пак за супер полезната информация. Спаси ми 10-на блога от гибел на трафика по тагове.

Тъй като информацията за разширенията е кеширана и е възможно да не се вижда новата версия за обновяване - инсталирайте и изтрийте някакво ново разширение, без да го активирате. Така кешът се обновява. Аз използвам вградения инсталатор.
 

Горе