SEO Twitter

seofreeware

New member
Добра стига приятели!

Стартираме проект за Вас и ще се опитаме да Ви предложиме пакет от SEO спомагателни услуги..., които да бъдат в помощ на Вас SEO тружениците!

Някои от тях (услугите) ще бъдат чисто автоматични, други пък ще претендират за човешко участие на сто процента!!!

Повярвайте ни, начинанието е сериозно...Работиме в колектив от 5 човека - три дами и двама пръча!

Няколко думи за нас....

Занимаваме се с оптимизация за търсещи машини от пет години а може би и повече.За периода, не сме извършвали външни поръчки.

Нашите резултати:

За наш резултат, бихме могли да цитираме постоянен приход (ежемесечен, при това сериозен) от Google Adsensе...относно нашите проекти...

Услуги:

Първата услуга, която желаеме да Ви предложиме е увеличаване на Вашите последователи в Тwitter!

Условия:

1.Трябва да имате акаунт в Тwitter!
2.Необходим ни е login and pass.
3.Ключови думи на латиница или на английски език....

Резултат:

Дневно ще ви прибавяме последователи чрез търсене по ключови думи....Иначе казано..., Вашите последователи ще бъдат тематични...😉🙂

Гаранция:
Няма да ни платите преди да получите резултат!!!

Условия на плащане:

Изискваме плащане, само при реално нарастване на последователите в Тwitter, но без обособяване на националност!

Гарантирани резултати:

600 последователи в рамките на месец

Очаквайте следващите ни предложения!

П.С.
до 22.02.2010 работиме безплатно и за отзив в тази тема!
Възползвайте се!Иначе казано...Вашите месеци текат от 22.о2.1010 година

Цена за един месец: 5 $

Успех!

При заявка ще Ви предоставя Paypal email...но за сега всичко е безплатно през лично съобщение!😉

Последно редактирано:
Re: SEO Twitter

Здравейте,
Ключовите ВИ думи, ми трябват изписани на латиница!За мое и Ваше съжаление не се получава с нашата кирилица...

Също така, бих могъл да помогна и с ключовите думи..., решението е просто...- ...геотаргетинг, ключови думи, свързани с градове и държави...

В кратце ще ВИ обясня...

Всеки два дни ще добавям тематични последователи към акаунта ВИ - хора използвали ключовите думи, които ВИЕ ми предоставяте...

Важно!
Сумата на новите акаунти, които ще следвате с Вашия акаунт на денонощие, не трябва да надвишава 200, иначе БАН!

Тенденци...
На два дни ще добавям Вашия акаунт като последоватетел на около 120-130 човека, които са използвали предложените от Вас ключови думи...предполага се, релевалентност на интересите Ви...

Резултат:
10 -15% ще Ви отвърнат с взаимност...

Мерки:

Внимавам акаунта Ви да не бъда баннат за периода и накрая почиствам всички, които не са Ви отвърнали с взаимност!

Надявам се, да съм бил изчерпателен...

Ако има нужда, питайте още...

Бих се радвал, на отзиви в темата за предлаганата от мен услуга!

Заплащане по ваша преценка, след краен резултат!

Поздрави:
seofreeware

П.П.
Опитах се, да редактирам темата ми, но не се получи...Моля не ме банвайте!😉Целите ми са, да доизясня офертата ми!🙂

Успех!
Добра стига приятели!

Стартираме проект за Вас и ще се опитаме да Ви предложиме пакет от SEO спомагателни услуги..., които да бъдат в помощ на Вас SEO тружениците!

Някои от тях (услугите) ще бъдат чисто автоматични, други пък ще претендират за човешко участие на сто процента!!!

Повярвайте ни, начинанието е сериозно...Работиме в колектив от 5 човека - три дами и двама пръча!

Няколко думи за нас....

Занимаваме се с оптимизация за търсещи машини от пет години а може би и повече.За периода, не сме извършвали външни поръчки.

Нашите резултати:

За наш резултат, бихме могли да цитираме постоянен приход (ежемесечен, при това сериозен) от Google Adsensе...относно нашите проекти...

Услуги:

Първата услуга, която желаеме да Ви предложиме е увеличаване на Вашите последователи в Тwitter!

Условия:

1.Трябва да имате акаунт в Тwitter!
2.Необходим ни е login and pass.
3.Ключови думи на латиница или на английски език....

Резултат:

Дневно ще ви прибавяме последователи чрез търсене по ключови думи....Иначе казано..., Вашите последователи ще бъдат тематични...😉🙂

Гаранция:
Няма да ни платите преди да получите резултат!!!

Условия на плащане:

Изискваме плащане, само при реално нарастване на последователите в Тwitter, но без обособяване на националност!

Гарантирани резултати:

600 последователи в рамките на месец

Очаквайте следващите ни предложения!

П.С.
до 22.02.2010 работиме безплатно и за отзив в тази тема!
Възползвайте се!Иначе казано...Вашите месеци текат от 22.о2.1010 година

Цена за един месец: 5 $

Успех!

При заявка ще Ви предоставя Paypal email...но за сега всичко е безплатно през лично съобщение!😉

Здравейте!
Има промяна на Тwitter... Основните Правила!За съжаление това, не зависи от нас!....

Възможни промени в извършваната услуга:Ние ще привлечеме тематични последователи, но който не Вие последвал, или не Ви последва, няма да можеме, да го премехнеме от Вашия акаунт!

Можеме да продължиме с тестовите Ви акаунти...😉

Иначе казано, Ние ще привлечеме достатъчен брой акаунти, но само ако Вие сами си почиствате акаунтите от тези, които не са Ви послдвали!

Поздрави!
И да бъдете здрави!

Не съм фен на Twitter и не го използвам
Още повече че в БГ е крайно непопулярен за масова употреба.

Да разбирам ли уточнението, че въпросната услуга от по-горе няма да работи за сайтове на български език заради проблема с кирилицата?

Последователите как се набират?
На принципа спамим ги следваме ги и те следват нас?

Малко отблъскващо ми изглежда

Back
Горе