SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SERP checker

Здравейте колеги,

кой SERP checker е най-точен според вас (за Google.bg), не се обърква когато сайта има и платени резултати от Adwords, и засича и класирането по local.

Мерси
 
Аз съм се отказал да търся. Гугъл вече толкова персонализира резултатите, че се различават дори спрямо браузъра, който се използва. Да не говорим, че персонализират дори по търсенията от дадено IP.
 
Да де но пак си е вид критерии. + независим поглед от друго IP

Все пак трябва да знам дали оптимизацията ми дава положителен резултат :)
 
Ами, ао искаш да следиш мног думички, не за клиентски репорт, а за собствено ползване free monitor for google :)
 
Мерси. А за клиентски report кой е най - готин. Дори и да е платен.

Аз ползвам SERPlab към момента, но искам да тествам и друг :)
 
Ползвам Rank Tracker...но са ми ръчно правени всички доклади към клиенти. Имам си концепция там...персонализацията е наистина чудовищна вече, та най-добре GA да се следи все пак сме 2015 :)
 
https://www.serplab.co.uk/ - аз ползвам този - безплатен и много удобен и точен. недостатък - ако има на първо място резултати от изображения , не ги отчита и ти дава грешка от 1 място , което не е чак такава болка за умиране :)
 

Горе