skype в wordpress

miratrade

Senior Member
Намерих 3 различни плъгина за скайп интеграция в уърдпрес. Пробвах ги - работят но.....
Единия вмъква реклама-линк долу под wordpress.org - другия пък пуска само един вид бутон който не ми харесва. Пробвах и с джаваскрипт кода от официалния сайт на скайп - бутона е ок този който ми трябва, показва си и онлайн статуса но като кликнеш на него за да стартираш чат или позвъняване нищо не се случва.

Та някой намирал ли е свестен плъгин. Или пък да препоръчате читав и прост live chat plugin.

За: skype в wordpress

и аз така мисля и за това пробвах през друг скайп, логнат - пак нищо
по принцип ако не си логнат май ти отваря скайпа и те приканва да се логнеш - ако пък нямаш скайп те приканва да си свалиш и инсталираш

За какво са ти плъгини, като можеш просто да отидеш там: Get a Skype button и да си вземеш кода, а после да го сложиш, където ти харесва из сайта?

Именно това направих и всичко си работеше (визуализира бутона там където го сложа, тип на бутона който си избирам, визуализира и присъствието) само като цъкнеш върху него нищо не става

Re: skype в wordpress

Цъкни на този линк: ЦЪК
При мен във Firefox се стартира прозорче, което пита дали да стартира приложение или нещо такова. Ако при теб нищо не става, нещо от твоя компютър е проблема.
Мярнах, че тука нещо се говори за разни регистри ако не работи: http://forum.maxthon.com/redirect.php?tid=73489&goto=lastpost

За: Re: skype в wordpress

За: Re: skype в wordpress

Скрипта от сайта на скайп трябва да работи.
Проблема може да е в браузъра

Back
Горе