SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

sladki6.com официално представяне

bobbydigital

New member
Здравейте, дойде време официално да представим сайтът sladki6.com. Това е не само сайт за запознанства, но и социална мрежа. В следващите няколко реда ще се опитам да опиша възможностите на сайта :

За не регистрирани потребители :

Могат да разглеждат всичко, профили, новини, микроблогове на другите потребители, снимки. Интересна функционалност е добавянето във Любими сладкиши с помощта на drag&drop.

За регистирани потребители :

- Всеки регистриран потребител, има възможност да пише информация за себе, може да напише какво му е настроението, и какво прави във момента (микро блог).

- Може да гласува за другите потребители с положителен или отрицателен вот.

- Може да гласува за новини.

- Интересна функция е качването на много снимки на веднъж във потребителсият профил и подреждането им с помощта на drag&drop.

- Регистрираните потребители могат да си добавят други потребители в панела “Любими сладкиши” и да си създават нещо като ICQ листа.

- Частта за чат е организирана стил gmail, с малки процорчета излизащи дясно долу, но тук е добавена възможност да местене на прозорчетата из екрана.

Разбира се ще се постараем ежедневно да пускаме нови неща. До тогава, ако желате може да пробвате новата система : sladki6.com
 
Re: sladki6.com официално представяне

Мога само да кажа - превъзходно си се справил :) Желая ти успех колега :)
 
Re: sladki6.com официално представяне

Само тая трейдърска реклама от G. не си е на мястото
всичко друго е супер! :) Успехи!
 

Горе