SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

SMS услуги

Re: SMS услуги

Май комисионната за тези посредници е голяма балтия

Заслужава ли си да им дадеш на посредниците повече отколкото ти ще вземеш?
 
Re: SMS услуги

Ами балтия е, ама поне ти предлагат нещо което ползваш директно, а не да ходиш да преговаряш с операторите, да предплащаш смс-и и т.н. Само за това си заслужава.

Мерси за линковете мисля, че мобио търсех. Ще прегледам и другите
 
Re: SMS услуги

Адски големи пакети трябва да се купят ако са от операторите дирекно, мисля, че има определен брой СМС-си, непосилни за някой малък сайт. Пък и за голям :)
 
Re: SMS услуги

Горещо препоръчвам Мобио - имат много отзивчив съпорт и изплащат почти моментално парите.
 
Re: SMS услуги

Здравейте,

Казвам се Бранимир Парашкевов и съм представител на Fortumo за България.

ник, ще се радвам, ако се свържете с мен на адрес branimir.parashkevov@fortumo.com, за да може да обсъдим идеята Ви. Имайте предвид, че имаме гъвкава финансова политика и съм сигурен, че бихме били правилния избор за Вас.

@Dogo: SMSи от цял свят не предлага никоя фирма(не само в БГ), но всяка фирма има различно покритие. Ние предлагаме покритие на 10 държави(до момента), като до броени дни списъка ще нарасне с още няколко. Пълният списък можете да видите на сайта ни http://fortumo.bg/. Ако се интересувате от дадена държава - не се колебайте да ми пишете на branimir.parashkevov@fortumo.com.

@kuzmanin: За да опиша комисионната, която получаваме ще копирам текст от секцията ни с въпроси, която можете да намерите на адрес http://fortumo.bg/faqs:
Fortumo каза:
Мобилните оператори получават част от прихода на всяка транзакция, защото се занимават с управление на разплащанията, събирането на сумите и преобразуването на кредитния риск. След това, операторите изплащат оставащата сума (обикновено между 40% и 60%, в зависимост от крайната клиентска цена) на Fortumo. Fortumo ви плаща останалите пари минус малка комисионна (която може да е само 2-3% от крайната клиентска цена, в зависимост от държавата, вида на услугата и обема).

Та големия процент отива при операторите(няма как), а не се отнема от нас:)

Надявам се съм отговорил на въпросите тук и винаги съм отворен за още коментари и забележки:)


Поздрави,
Бранимир Парашкевов
http://fortumo.bg
 
Re: SMS услуги

А при работа с частни/физически лица с тези сайтове fortumo/mobio трябва ли да се заплащат някакви данъци към даржавата, или какво и да е било друго? :?
 
Re: SMS услуги

С33д до колкото знам и си мисля ... те си спират пари за тези неща и ти не трябва да плащаш.
 
Re: SMS услуги

@s33d: Ние не удържаме никакви такси от Вашите приходи. Това е защото функционираме в много държави и в някои от тях държавата изисква да се плати данък върху дохода от SMS услуги, в други - не. В България мисля, че трябва да се заплати някаква сума, като част от общия доход. Поне така е логично.

Ако се интерсувате, прегледайте секцията ни с често задавани въпроси. Там има отговори на повечето въпроси, които се появяват обикновено:) Тя се намира тук: http://fortumo.bg/faqs

А ако искате питайте и във форума. Ще отговоря възможно най-бързо:)
 
Re: SMS услуги

На мен ми е интересно като ти удържат тези 10% какво ти дават като документ, че един вид си си платил данъците?
 
Re: SMS услуги

Ами прочетох някъде, че питат дали си фирма или частно лице /подобно на ИзиТрейдър/ и ако си фирма - с фактури се оправяте кой какво да плаща, ако си частно лице - се сключва граждански договор и по него се удържат данъците и осигуровките (ако има такива).

Аз така си го представям.

Мерси Бранимире, ще се свържа с теб, ето така се "ловят" клиенти - изчерпателни отговори по форумите (казвам го изцяло в положителния смисъл на значението му).
 
Re: SMS услуги

Радвам се, че мога да помогна. Надявам се, че ще продължим комуникацията и занапред ще имаме честта да работим с Вас.

А за документите - точно заради тях не се удържа такса от наша страна. Така е по-лесно и за нас, и за клиента(който ако иска декларира парите накрая на годината).
 
Re: SMS услуги

А ако искам да могат да се пращат СМС от цял свят ?

Ми кратък номер **** е договорен с оператори мтел, глобул, вивател.
От тук вече ако успееш да уговориш същия номер със всички останали световни оператори... може. :D
 

Горе