"Sorry, something went wrong." on facebook

bobbydigital

New member
Здравейте, опитвам си да си направя app във facebook и ми дава тази грашка поне от една седмица. Някой има ли идея от къде идва проблема ?

Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon as we can.

Go Back

Re: "Sorry, something went wrong." on facebook

къде точно ти я дава?

принципно ФБ от известно време имат сериозни проблеми с приложенията, но поне при мен малко се стабилизираха нещата - вчера създадох едно приложение без проблеми

ами отивам на My app -> пиша име -> попълвам капча -> дава грешката -> пак ме връща на капчата. Вярно е попълнена. Направих тест попълних я грешно дава друга грешка.

А някой знае ли от какво може да е моя проблем, виждам, че има компетентни...
Използвам Facebook Connect. И си влиза всичко точно, но при логоут не ми рефрешва и логина си стои. Т.е. Не ми изчиства сесията явно... някой да е срещал проблема?

греда 🙁 , принципно като кликна на линка и ме праща в профила ми, там ли трябва да отиде ?
да, всичко ще си се отваря както обикновено, но горе адресът е друг - като влезеш през този адрес, отиди на Developers и пробвай пак да създадеш приложението

Използвам Facebook Connect. И си влиза всичко точно, но при логоут не ми рефрешва и логина си стои. Т.е. Не ми изчиства сесията явно... някой да е срещал проблема?

покажи кода, който ползваш за генериране на логаут линка, и изписването на самия линк

да, всичко ще си се отваря както обикновено, но горе адресът е друг - като влезеш през този адрес, отиди на Developers и пробвай пак да създадеш приложението

за съжаление не става 🙁 . продължавам да търся в гугъл.

п.с. как става верифицирането на акаунта чрез смс ? (от къде)

а, сега се сещам, че има изискване девелоперите да са верифицирани, но съм се верифицирал отдавна и не помня как съм го направил - май трябваше да се верифицира телефонен номер или кредитна карта...

а, сега се сещам, че има изискване девелоперите да са верифицирани, но съм се верифицирал отдавна и не помня как съм го направил - май трябваше да се верифицира телефонен номер или кредитна карта...

Това не го знаех, обаче не би ли следвало съобщението да е малко по човешко, а не general purpose грешката им, която я дава за всичко неизвестно?
Все пак си струва да се пробва.

сесията се пази в cookie и то не expire-ва след logout. правиш $facebook->api('/me') (или еквивалента на sdk-то което ползваш) и ако се е логоут-нал човека ще ти метне exception.
нещо от сорта на това:
Код:
$session = $facebook->getSession();
//If the user is authenticated
$fbuser = null;
if ($session)
{
    try {
        $user = $facebook->getUser();
        echo $user;
        $fbuser = $facebook->api('/me');
    } catch (FacebookApiException $e) {
    }
}
if(!$fbuser)
{
    $url = $facebook->getLoginUrl(array('req_perms' => "", 'fbconnect' =>  0, 'canvas'=>1));
    echo "<html><body><script language=javascript>";
    echo "top.location.href = '".$url."';";
    echo "</script></body></html>";
    return;

}
Това е за app, не за connect но принципа би трябвало да е същия. Също така внимавай и със IE 7, имат разни security проблеми със cross site cookie-тата (пращането на P3P header помага във общия случай, но май не е за всички)

P.S. Ако няма $fbuser -> user-a не е логнат/логоутнал се е.

да, и аз прочетох нещо такова, но не съм голям фейсбук фен и не знам от къде става тази работа с ферфикацията на телефон. в гугъл само глупости намирам.

Back
Горе