Summer Cart 5 може ли да поеме 5 000 - 10 000 продукта

За: Summer Cart 5 може ли да поеме 5 000 - 10 000 продукта

За поемането, ще ги поеме, въпроса е после какво става, каква натовареност се предвижда да има и какви отчети искаш 🙂

Здрасти

аз поддържам една 4-ка и там има около 2000 продукта и си бачка без проблеми, но!

Аз лично след интегрирането на тази платформа вече не бих я препоръчал на никого.
Защо?
- Скъп лиценз - в момента искат над 1000 лева за един сайт
- Скъпо доработване - на мен ми взема 30 евро на час за доработки
- Много калпаво обслужване при правенето на тези доработки и забавяне на сроковете
- Малко темплейти. Ако искаш да ти напрявят къстъм за теб взимат над 200 евро за дизайн.

Преимуществата им:
- Имат интеграция с повечето плащащи механизми в БГ (ако магазина ще бачка за БГ)
- Имат интеграция със спедиторските фирми
- Интеграцията им е на модули и става само с цъкане по екраните

Успех ако ги избереш. Аз лично на клиента ми, който първо му интегрирахме съмъркарта след това му направих още 2 магазина с opencart и в момента е доста по-доволен от опънкарта.

Категорично подкрепям мнението на kuzmanin.
Освен това, при толкова много продукти, клиента ти най-вероятно ще иска някъкъв конектор към система за счетоводство (най-малко). Не е зле да помислиш и за това 🙂

Здрасти

аз поддържам една 4-ка и там има около 2000 продукта и си бачка без проблеми, но!

Аз лично след интегрирането на тази платформа вече не бих я препоръчал на никого.
Защо?
- Скъп лиценз - в момента искат над 1000 лева за един сайт
- Скъпо доработване - на мен ми взема 30 евро на час за доработки
- Много калпаво обслужване при правенето на тези доработки и забавяне на сроковете
- Малко темплейти. Ако искаш да ти напрявят къстъм за теб взимат над 200 евро за дизайн.

Преимуществата им:
- Имат интеграция с повечето плащащи механизми в БГ (ако магазина ще бачка за БГ)
- Имат интеграция със спедиторските фирми
- Интеграцията им е на модули и става само с цъкане по екраните

Успех ако ги избереш. Аз лично на клиента ми, който първо му интегрирахме съмъркарта след това му направих още 2 магазина с opencart и в момента е доста по-доволен от опънкарта.

Re: Summer Cart 5 може ли да поеме 5 000 - 10 000 продукта

сайта ще е за Сащ

клиента вече има вече 1 summer cart и е доволен от него

няма да има доработки - ще се ползва както си е

само във времето ще стигне до 10 000 - 20 000 продукта

а Yahoo Hosting как е ?

Back
Горе