Super video-sharing website

Re: Super video-sharing website

На нас не ни е интересен, защото ти го споделихме още в началото на темата. Самия "интересен" факт трябва да те накара да с е замисли, че shared няма да те устройства в обозримо бъдеще..... я дай да видим въпросния top-premium-hyper-value domain name кой е, че той май е най-интересната част от цялото начинание.

@s1yf0x незнам какво лично Ти си ми обяснявал, но явно си останал с погрешното впечатление, че имам нужда от shared хостинг. Би ли ми посочил къде точно казвам такова нещо? А за домейна, не смятам, за нужно да споделям нещо което е все още в процес на развитие. Ще бъде непрофесионално от моя страна спрямо моите партньори. Относно кое ти е интересно и кое не, си е изцяло твоя работа, m0d!

@bunny, аз каквото и да ти обяснявам е все е едно да наливам от пусто в празно... а това по всички закони на физиката е безмислено. До момента уменията ти да се аргументираш и да водиш спор се свеждат до безполезно трупане на "празни" мнения. Щом се възмущаваш / чудиш / анотираш , че не всички хостинг доставчици предлагат ffmpeg значи си проучил shared услугата, защото на VPS и нает сървър ти връчват едно нещо наречено: root access и си инсталираш само ffmpeg, mp3lame, red5 и т.н. Ще бъде подигравка спрямо твоите партньори, ако действително си решил да правиш нещо сериозно и да разсъждаваш по този плосък начин 🙂 хайде дерзай сега в Google, а като се сдобиеш с подходящия хардуер ще те светнем как да си инсталираш необходимите environment компоненти и евентуално какъв клонинг на скрипта на YouTube да си инсталираш.

Какви физики, какъм мозък бе човек?! Кой ти е искал блестящото мнение, и кои си Ти да говориш от името на всички хора тук давайки мнооого по-логически съвети от твоето както наричаш "пусти" думи. И въщност кое ти дава правото да наричаш останалите тук "прозноглавци" и както вече те попитах - би ли посочил кой и къде говори за shared hosting тук?! защо говориш от името на всички които се включиха в тоя topic? Кой се възмощава, спори и чуди тук си май Ти самият! Моля не участвай в разговора като не ти изнася или не ти харесва нещо. И не ме светвай кое е shared, VPS, ffmpeg и т.н. Няма нужда да ме светваш с твоите идеи...Ти си човека който направлява topic-a в съвсем различна посока и ако не ти се нрави..просто се загуби някъде. Мерси все пак за логическите безмислици. И още веднъж...спри да говориш от името на всички потребители на този форум. Stop thread-bumping!

Говоря от първи род единствено число... а и в служебните ми задължения някога влизаше подготовка на сървър за същото начинание, което ти евентуално ще стартираш.

"А потребителя, който ти е напляскал червените салюти под нервните изблици предлага точно специализиран видео хостинг и вярвай ми, в хардуерен аспект нещата са сериозни."

P.S. горенаписаното, цитирано в кавички да не се взема под внимание, объркал съм потребителя nikoladd с nikkola

Последно редактирано:

Така, този тон не е предпочитан във форума. Второ въпросите ти са доста хаотични.
1) Моят първи въпрос е какво значи "top Premium домейн“? Имаш ключова дума/думи в домейна? Или имаш изградена запазена марка?
2) Запознат ли си със скоростните параметри на vbox.com? Сървърите на vbox НЕ са оптимизирани за да бъдат гледани от чужбина, а от България.
3) Каква е твоята детайлна идея? За да можем да ти търсим, хостинг и маркетинг фирма? Имаш ли технология в предвид? Създаването на сериозен стрииминг портал си е предизвикателство. Имаш ли техническа подкрепа. Да намериш хора, които да създадат такъв проект не е само въпрос на пари.
4) Маркетинг на такъв проект, можеш да правиш само след като имаш достатъчно проект. Опита показва, че създаването на един сериозен сайт и напълването му със съдържание и поне частично укрепване на марката отнема година. Колегите тук да кажат за видео портали.
5) Ако очакваш някой да те вземе на сериозно, си зачеркни първото изречение за чужбина и се представи малко по-подробно, тогава ще получиш и още по-хубави отговори. Да не говорим за негативно отношение и намеци, както по-горе написа за неразвитата държава.
6) Последно, по мое мнение vbox7 са много силни и имат огромно количество контен и хубава марка. Обаче мястото където vbox губят е функционалността. Ако разработиш от ден първи друг вид концепция имаш шанс да излезеш на пазара.

Получих много любезно оплакване от потребителя bunnny, от пренебрежителното и абсолютно неуважително отношение към него от потребителя s1yf0x. На последния му се забранява да пише в тази тема и му се постановява изобщо да не си отваря неграмотната човка по теми свързани с хостинг за срок от една седмица. (След изтичането на този период се надявам да се върне да ни помага.) 🙂

П.П.
@bunnny само един бърз поглед през темата е достатъчен да установя, че в тази тема са писали поне 5 системни администратори и/или собственици на български хостинг фирми. Ако не искаш да те хапнат за мезе, ти трябва по-сериозен подход.

/peace

Втори OFF:

Drago: а къде са им машинте ? А делта дали и те нямат там ?

Не ми е работа да коментирам оборудването на колеги.
Делта винаги е казвала къде и се намира оборудването и никога не е крила тази информация дори напротив.

Благодаря на всички за съветите и полезната информация.

Последно редактирано:

Back
Горе