SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Superhosting.bg - старо поколение

Daryl Carr

New member
Използваме услугите на Superhosting.bg от дълго време и проблемите бяха малки общо взето докато не платихме за бекъп и когато имахме нужда от него, се оказа че той дори не беше включен. Преместихме си хостването и оставихме само домейните при тях, когато скоро забелязахме, че данните за домейните са манипулирани - т.е. сложени са имена и телефони, които не съответстват на истината и целят уличаване на други лица в неща, които нямат нищо общо с работата ни. Големият проблем дойде когато поискахме да си коригираме данните - не може, те са заключени под предлог че преди известно време сме си сменили имейла. Тук определено ни хвърлика в тъч. И в излизащото събщение се казва, че не бихме могли да си променим данните преди края на октомври. Ужас. Плати ли сме си за услуги, а в края на краищата те обслужват не интереса на клиента, а този на някой друг. И ще кажем кой - следователи от НСС, които идват, показват документ и казват - тук ще напишете така и така и после го заключвате да не могат клиентите да го пипат. Оставям от тук нататък сами да се сещате кой за кого на какво е готов и защо...
 
За: Superhosting.bg - старо поколение

За: Superhosting.bg - старо поколение

Здравейте,

Ще отговоря на всички ваши въпрос:
- относно бекъпа - докато сте имал VPS и бекъп към него, той е бил наличен;
- контактни данни на домейни не са променяни от нас по никакъв начин. Тези данни се управляват само от клиентите;
- причината в момента домейните да са заключение е, че наскоро е бил променен контактният е-мейл. При промяната, вие (или който е сменил е-мейла) сте се съгласил, че такова заключване ще бъде направено. То се прави точно с цел защита на клиентите - ако по някаква причина техният е-мейл акаунт бъде компрометиран, техните услуги няма да могат да бъдат придобити от зложелатели. Описано е и тук: http://help.superhosting.bg/change-contact-mail.html . Ние сме ви писали какъв е начина да ги отключим по-рано - просто е трябвало да ни се потвърди от старият контактен е-мейл. Но вие отказвате да го направите. По-този начин се засилват подозренията, че някой е опитва да "открадне" домейните от чужд профил. Има два вариант за решаване на казуса - или да изпълните препоръките от колегите или да изчакате двуседмичният срок, при който услугите ще бъдат отключени.
Доколкото видях, нямате домейни, които изтичат скоро - т.е. ние по-никакъв начин не ви възпрепятстваме. Същевременно, можете да променяте и DNS сървърите на домейните.
 
За: Superhosting.bg - старо поколение

За: Superhosting.bg - старо поколение

За пълното прикачам и формата за смяна на контактен е-мейл. Ясно се вижда предупреждението за заключване за 14 дни, без което не може да бъде продължена промяната:

contact-email.png
 

Горе