SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Support на сайтове и популяризацията им

Re: Support на сайтове и популяризацията им

че дават и 400 лева :eek:
Работата е на 8-часов работен ден и се извършва от дома.

Сканират се текстове и снимки, обработват се с FineReader и Photoshop и се качват на няколко сайта в интернет. За целта се изискват основни понятия по работата с тези две програми.

Кандидатът ще се занимава и с популяризацията на сайтовете и регистрацията им в различните търсещи машини и каталози. Следователно са нужни и основни понятия в работата с интернет, сравнително владеене на английски и руски език.

В остатъка от работното време кандидатът ще редактира и пренаписва на текстове за вестници. Което от своя страна предполага добро владеене на българския език и неговата граматика, пунктуация и правопис.
за тая работа по-малко от 1000 лева няма да ме навият ...
photoshop, finereader, english, руски ... и 350-400 лева ;D
 
Re: Support на сайтове и популяризацията им

400 леуа? Няма начин. Да ги умножат по 3-4 и скачам ;D

Но идеята е добра де, дано успеят и качват заплащането.

ЕДИТ: Сайта им е клюки.нет
 
Re: Support на сайтове и популяризацията им

от 350 до 400 BGN на Месец браво :) цял работен ден, а мен ми е чудно ако стане нещо за авторски права на статии и т.н как стоят нещата ?
 
Re: Support на сайтове и популяризацията им

Тия са абсолютни аматьори, това което са го написали определено не е за тези пари. Яко са зле ако си мислят че някой ще им се навие с тези пари да им прави цялата тази простотия, а и като гледам нищо ново на пазара - поредният сайт пълнещ се с глупости. Толкова им е креативно идеята, колкото им е справедлива и предлаганат зплата.:) Успехи, мишоци - имате нужда да ви ги желая.

П.С: Сори че храня, но го приемам лично, когато някой шнорхел като този си мисли че тази работа се върши на такова заплащане.
 

Горе