w-seo Hack3rch3 19 Юни 2008 #1 По-точно предлагаме рекламни позиции в TopBG.org Банер 468х60 пиксеа - 50 лв. месец Текстова връзка 5 лв. месец Сайта е с Ранг 4 Повече информация и уникални посещения давам на заинтересованите на Лично Съобщение Последно редактирано: 19 Юни 2008
По-точно предлагаме рекламни позиции в TopBG.org Банер 468х60 пиксеа - 50 лв. месец Текстова връзка 5 лв. месец Сайта е с Ранг 4 Повече информация и уникални посещения давам на заинтересованите на Лично Съобщение
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 19 Юни 2008 #2 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове линковете sitewide ли ще са?? Имам интерес 😉
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове линковете sitewide ли ще са?? Имам интерес 😉
w-seo Hack3rch3 19 Юни 2008 #3 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Илаш ЛС Сори, но предпочитам ЛС, тъй като допускам много правописни грешки при постването и сепритеснявам дан се изложа пред голямата аудитория 😀
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Илаш ЛС Сори, но предпочитам ЛС, тъй като допускам много правописни грешки при постването и сепритеснявам дан се изложа пред голямата аудитория 😀
Kalin4y ORM / SEO 19 Юни 2008 #4 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове пусни ми едно лично с нещата ... 🙂
Drago Админ 19 Юни 2008 #5 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Аз също искам ЛС.
w-seo Hack3rch3 20 Юни 2008 #6 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Имате ЛС пичове! Нещо много слаба активност - нещо в цените ли не е наред? В смисъл, цените за сайта според мен са що годе нормални.
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Имате ЛС пичове! Нещо много слаба активност - нещо в цените ли не е наред? В смисъл, цените за сайта според мен са що годе нормални.
w-seo Hack3rch3 25 Юли 2008 #7 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове ...други желаещи за текстови линкове в TopBG.org? Цената остава същата! Имам място за още 3 текстови връзки!
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове ...други желаещи за текстови линкове в TopBG.org? Цената остава същата! Имам място за още 3 текстови връзки!
N netsurfer Ипотпал ФЕН :) 25 Юли 2008 #8 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове аз ще взема 2, пиши ми л.с. с инфо за плащане.
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове аз ще взема 2, пиши ми л.с. с инфо за плащане.
w-seo Hack3rch3 25 Юли 2008 #9 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Колега, имаш ЛС
w-seo Hack3rch3 11 Август 2008 #10 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Само да вмъкна, GPR на сайта вече е GPR = 5
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Само да вмъкна, GPR на сайта вече е GPR = 5
B bedio Guest 11 Август 2008 #11 Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Ами и аз ще зема 1 линк (май последния). Имаш ЛС
Re: TopBg.org продава рекламни позиции - банери и линкове Ами и аз ще зема 1 линк (май последния). Имаш ЛС