SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Twit twitttter

Re: Twit twitttter

Абе незнам кой толкова го харесва тоо туитер, ама лично аз не го чета - само поствам, което затвърждава тенденцията че съм чукча :D

Това да публикуваш статус съобщения да ви кажа е малко луда работа. Пример:

преди 15 мин - ще ходя май до кенефа!
преди 7 минути - върнах се от кенефа, налягането в чревния тракт беше относително добро.
преди 3 минути - бе пак ми се ходи, дали нямам "рядко щастие"?

Примерно, ако майката на някой следи синчето/щерка си - става, ама първо омръзва да пишеш като откачен и второ на кой му пука дали си в тоалетната или не.

Заключение: Туитер ис шит! :)
 
Re: Twit twitttter

абе не струва, от човешка гледна точка няма стойност. за 160 символа нищо смислено не може да се каже, освен статус (което е и идеята на системата) + линк.

А за фейсбука - започва да става шит - с толкова много addons и най вече анкети. Иначе да, намерих един съученик от първи клас :)
 
Re: Twit twitttter

@ник ако си подбереш правилно хората, които да следиш ще ти стане интересно. И аз бях на твоето мнение и имам регистриран акаунт още от миналата година но след инсталация на twitterfox плъгина и правилният избор на хората, които да следя нещата се промениха. Хората споделят доста полезни ресурси, за които ги мързи да блогват за тях.
 

Горе